Today, we are excited to announce that we are bringing back the original PlayStation experience in a new miniaturized version – PlayStation Classic! The console will come pre-loaded with 20 classic titles, including fan-favorites such as Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, and Wild Arms.
99$
https://youtu.be/nl2h8LDq_oI
Playstation Classic
Hello instant buy, my old friend.
Zbogom pare. To se mora imati iako imam sivonju koji radi, al nemam original Wild Arms
Čim puknu pre-ordere Sancta ili netko treba odmah uzeti jer ovo će ići kao ludo. Božić, PlayStation i 100€. Win win win.
Ovo je proizvod za staru nostalgicnu ekipu, klince to ne zanima vjerujem, tak da ne znam bas da bu neka pomama, fora izgleda ako nista drugo.
Bude pomama, makar kod mene. Samo čekam da se negdje otvori preorder, uzimam odmah. I bratu jedan, htio ne htio.
Samo Sony ako je imalo pametan je omogućio Internet i Store na sivonji te kupovinu i skidanje PSOne Classics igara na internu memoriju. Em bi imao nešto što konkurencija nema, em bi još dodatno para zaradio.
PSTV imam od day one. Ali jebeš to ako PSOne Classics igre možeš igrat na originalnoj sivonji, tj rimejku originalne sivonje.
Mogli su komotno 30 naslova staviti i analogni đojstik. Nemojmo se praviti da je ovo sve idealno. Ako ne bude barem 5 igra sa moje want liste onda moje pare neće vidjeti.
MGS, Resi barem 2 i 3, Soul Reaver (obavezno) a može i Blood Omen, Silent Hill, Rollcage Stage 2, CTR, Tony Hawk, ISS 2
Predivno izgleda to stoji <3
Bila bi roba da su stavili trophy podršku za te PS1 igre.
Malo je naopako što su otkrili samo 5 igara, a već daju na preorder. Nisu ni neki headlineri, nadam se da im ovo nije najbolje što će nudit. Bojim se da će pokušat na nostalgiju to pogurat.
Treba jedan Wipeout.
Skrivaju ostatak igara. Da su bombastično naslovi, već bi to otkrili. Imam osjećaj da i neće biti mega naslovi, 3-5 dobrih, ostali prosječni.
Ali slažem se za trophy support. Trofeji plus PSOne naslovi sa stora i imaš proizvod koji se prodaje na staroj slavi, novac skoro iz ničega. PSOne klasike staviti i nije teško, no sjebano je implementirati trofeje u stare igre. Masa studija više ni ne postoji, pitaj vraga šta je sa source kodom i ostali problemi.
Zvuči ko podrška za PS klasike na PS3 u smeće pakiranju.
Zvuči ko podrška za PS klasike na PS3 u smeće pakiranju.A baš ga seruckaš.
Pa ono, svi tu manje više još uvijek imaju PS3, koji ima skroz korektnu podršku za klasike i praktički isti Dual Shock kontroler kakav je imao PS1, samo bežični.
Polovni PS3 košta 100 Eura. Jel onda ispada da tu samo kupuješ ograničenu igračku s užansnim kontrolerom koja nekima eto fora izgleda jer je mali Playstajšnić?
U biti, najbolji način za igranje PS1 klasika je trenutno klasična Vita. Budući da televizori više nisu mali CRT-ovi kao onda, nego 50+ inčne 4k zvijeri, PS1 igre izgledaju neprobavljivo odvratno. Baš jebeno neprobavljivo odvratno. Onda je mali 5-inčni ekran Vite savršen da sakrije svu lošu grafiku koju prestare igre imaju, a već na 16 GB karticu se može natovariti hrpetina igara, puno više od ovih trideset.
Zbroji cijenu nove Vite sa novom karticom i 30 PSOne igara kupljenih na Storu. Da li će ispast manje od 799kn?
Skrivaju ostatak igara. Da su bombastično naslovi, već bi to otkrili. Imam osjećaj da i neće biti mega naslovi, 3-5 dobrih, ostali prosječni.To je i moje očekivanje s obzirom da za razliku od nintenda, sony ne posjeduje prava na najveće hitove sa svoje konzole.
U biti, najbolji način za igranje PS1 klasika je trenutno klasična Vita.Najbolji način će uvijek biti originalna konzola spojena na crt televizor. Druga opcija bi mi nakon toga bila pc emulacija s obzirom da su danas ps1 emulatori relativno stabilni i imaju najljepši prikaz starih igara na monitorima velike rezolucije. Ovo je više kolekcionarski uređaj, kao što su i nes/snes mini.
Zapravo jos bolje od svega toga bi bio neki RetroPie ili cak SNES Mini Classic koji bez problema moze pokretati sve PS1 naslove :)Skrivaju ostatak igara. Da su bombastično naslovi, već bi to otkrili. Imam osjećaj da i neće biti mega naslovi, 3-5 dobrih, ostali prosječni.To je i moje očekivanje s obzirom da za razliku od nintenda, sony ne posjeduje prava na najveće hitove sa svoje konzole.U biti, najbolji način za igranje PS1 klasika je trenutno klasična Vita.Najbolji način će uvijek biti originalna konzola spojena na crt televizor. Druga opcija bi mi nakon toga bila pc emulacija s obzirom da su danas ps1 emulatori relativno stabilni i imaju najljepši prikaz starih igara na monitorima velike rezolucije. Ovo je više kolekcionarski uređaj, kao što su i nes/snes mini.
Da pitam i ovdje.. može se igrat tih 20 preloadanih igara i tjt, ne mogu se druge igre stavit gore?
Da pitam i ovdje.. može se igrat tih 20 preloadanih igara i tjt, ne mogu se druge igre stavit gore?Nisu još ništa konkretno rekli, ali očekivao bi da će bit tako.
Lol, pa ne bi 100 kn dao za tu kenju. Ni strujni adapter ne dobiješ.