A jeli mogu drugog proizvodjaca kupit?jer ovog mog nemam to sam davno kupio?!
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Vaša konfiguracija
Decki, kriva tema za ovakve stvari...
Ispricavam se,mozete obrisati postove
Poslano sa mog WAS-LX1 koristeći Tapatalk
Icek™ (evo ovdje da nismo off) pa to je ogroooomno!!!!!Ali poanta mog pitanja je druga stvar,jel si ti skidao bočnu stranicu svog pca?zavirio unutra?Ako se ne varam imaš bar 3 komponente koje nebi baš bile najlijepše u nekakvom staklenom kučištu,pošto voliš lijepo morao bi ić u novu kupovinu..eto sam da znaš na vrijeme..da se mene pita nebi niš diro
danex83 Ma kad bih jednog dana i uzimao to kućište od Corsaira, vjerojatno bi išao na skroz nove komponente, RGB rasvjeta, vodeno hlađenje i sve ostale drkice No takvo nešto neće tako brzo doći na red, pošto sam za sada sa ovim svojim nekoliko godina na miru.
A ljepota onog Corsairovog kućišta je što možeš unutra složiti komponente za dva kompa Doduše, za takvo nešto je praktičnije napraviti custom made stol sa staklenom plohom i u njega staviti sve komponente. Jednog dana kad se preselim u svoju kuću gdje će mi podrum biti gaming room, takav stol bude možda i realiziran.
Možda sam konzervativan, al meni ti stolovi uvijek izgledaju neudobno jako.
I pada mi mrak na oči pri pomisli da moram sve sa stola micat da stavim novi RAM.
WooddieBone
Kad uzimaš takav stol...pardon, kada izrađuješ takav stol, onda ga napraviš kako spada. To podrazumijeva i motorizirano podizanje gornje (staklene) plohe. Time riješiš problem koji te muči
WooddieBoneA dalo bi se to svakak složit. Al skupa igra. Nema smisla bez custom hardpipe loopa.
Kad uzimaš takav stol...pardon, kada izrađuješ takav stol, onda ga napraviš kako spada. To podrazumijeva i motorizirano podizanje gornje (staklene) plohe. Time riješiš problem koji te muči
Zavisno što želiš. Kvalitetan stolar će sigurno uzeti par stotina eura, limar vjerojatno isto. Postoje i gotova rješenja, koja em su bolesno skupa em je transport u Hrvatsku nemoguć.
Ti gotovi stolovi su sranje.
Obavezno izgledaju ko prop iz sci-fi špijunske serije sa početka stoljeća :)
Zato radiš custom build.
STORM update#4
MBO: ASRock Z170 Extreme 4
CPU: Intel i5 6600K 3.5GHz
COOLER: Arctic Freezer 33 CO
HDD: WD Se WD1002F9YZ 1TB 7200 RPM 128MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Enterprise Hard Drive
SSD: Kingston V300 60GB
GPU: Gigabyte AORUS GTX 1080 8 GB GDDR5X 11Gbps
RAM: 16GB DDR4 2666 Kingston HyperX Fury
PSU: Thermaltake Smart SE 730W modular
CASE: Thermaltake Chaser A41
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MONITOR: Dell E2414H
MOUSE i KEYBOARD: Coolermaster Devastator combo
ZVUČNICI: Logitech z213
GAMEPAD: XBox 360
HEADSET: Plantronics Gamecom 777 7.1
update konfe:
CPU: Ryzen 5 1600
COOLER: Stock Cooler Wraith
GPU GV-N98TXTREME-6GD
MBO: MSI B350 TOMAHAWK Socket AM4 AMD Ryzen 7th Gen Athlon DDR4 USB 3.1 ATX Motherboard - Black
PSU: EVGA SuperNOVA 650 G2, 80+ GOLD 650W, Fully Modular
RAM: 16 GB Ballistix Sport LT DDR4 2400 MT/s (PC4-19200) SR x8 DIMM 288-Pin - BLS2C4G4D240FSE (Red)
HDD: WD Blue 1TB Desktop Hard Disk Drive - 7200 RPM SATA 6 Gb/s 64MB Cache 3.5 Inch
HDD2 2TB BarraCuda 3.5" 7200 RPM Internal Hard Drive (64MB Cache, SATA 6GB/s, up to 210MB/s)
SSD: Crucial BX300 CT240BX300SSD1 2.5-inch Internal Solid State Drive, 240GB
KUČIŠTE: NZXT S340 Matte Black/Red
MONITOR: AOC I2790VQ/BT 27" Full HD IPS Grey computer monitor
TIPKOVNICA: Corsair Gaming CH-9206015-UK K55 Rubber Dome Multi-Colour RGB Backlit Keyboard - Black
MIŠ: Logitech G502 Gaming Mouse Proteus Spectrum RGB Tunable with 11 Programmable Buttons - Black
PODLOGA: Corsair Gaming MM300 Extended Anti-Fray Cloth Gaming Mouse Mat
HEADSET: Logitech G633
Stigao headset, stoga update :)
STORM update#4Ajme Chono pa kejs ti uopće nije master race.
MBO: ASRock Z170 Extreme 4
CPU: Intel i5 6600K 3.5GHz
COOLER: Arctic Freezer 33 CO
HDD: WD Se WD1002F9YZ 1TB 7200 RPM 128MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" Enterprise Hard Drive
SSD: Kingston V300 60GB
GPU: Gigabyte AORUS GTX 1080 8 GB GDDR5X 11Gbps
RAM: 16GB DDR4 2666 Kingston HyperX Fury
PSU: Thermaltake Smart SE 730W modular
CASE: Thermaltake Chaser A41
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
MONITOR: Dell E2414H
MOUSE i KEYBOARD: Coolermaster Devastator combo
ZVUČNICI: Logitech z213
GAMEPAD: XBox 360
HEADSET: Plantronics Gamecom 777 7.1
WooddieBone ne kuzim sto nije master race...
WooddieBone ne kuzim sto nije master race...Pa RGB šarafi
#RGBALLTHINGS
Fuj! To mrzim. Cak sam i na grafi iskljucio ledice, jer me nervira
Fuj! To mrzim. Cak sam i na grafi iskljucio ledice, jer me nerviraCCC
Pa moraš pratit trendove.
samo old school bajo moj. Mrak, svjetlost monitora i to je to. Taj cirkus me ne zanima
samo old school bajo moj. Mrak, svjetlost monitora i to je to. Taj cirkus me ne zanimaA dobro, ima i to svoje čari.