Ne,ne i ne..vec se pisalo u temi zasto ne kupovat slozene konfiguracije..cijena,nebalansiranost komponenti,shrot napajanja
Vaša konfiguracija
Ok, primljeno na znanje. Hvala!
CPU - Intel Core i7 3770k
MBO - Asus Asrock z77 extreme6
GPU - AMD Radon R9 270x
HDD - Western Digital Gold 6 tb + Western Digital Black 1 tb
RAM - 32 gb DD3
PSU - Corsair 650W
Miš - Logitech G900 Chaos Spectrum
Gamepad - PS4 controller + bluetooth
Di je tema za periferiju? Enikejs...
Danas otišao po novi miš na reklamaciju, za stari Logitech G502 Proteus Spectrum Mouse, dobio isti takav, ali RGB tunable; dakle novija generacija. Odmah je na prvu drugačiji/bolji. Zadnjih mjesec dana sam po prvi put u životu koristio legendarni MX518 i koliko god on bio legenda i odličan miš, ovaj G502 je svjetlosnim godinama ispred njega. Baš mi je falio! Jedino što sam ga morao čekat 25 dana, pošto je Protis slao Linksu na reklamaciju.
https://youtu.be/S345RDjaevU
Di je tema za periferiju? Enikejs...posjedujem taj mis...odlican je
Danas otišao po novi miš na reklamaciju, za stari Logitech G502 Proteus Spectrum Mouse, dobio isti takav, ali RGB tunable; dakle novija generacija. Odmah je na prvu drugačiji/bolji. Zadnjih mjesec dana sam po prvi put u životu koristio legendarni MX518 i koliko god on bio legenda i odličan miš, ovaj G502 je svjetlosnim godinama ispred njega. Baš mi je falio! Jedino što sam ga morao čekat 25 dana, pošto je Protis slao Linksu na reklamaciju.
https://youtu.be/S345RDjaevU
Ovu RGB verziju? Mislio sam da je dosta drugačiji po feelu, a zapravo sam drugačije utege rasporedio pa mi je sada radi toga bolje, a miš je isti kao i prošla verzija. Samo su dodali bolju kastomizaciju za svijetlo i maknuli plavi rub dolje kod palca.
[quote author=Cole
Ovu RGB verziju? Mislio sam da je dosta drugačiji po feelu, a zapravo sam drugačije utege rasporedio pa mi je sada radi toga bolje, a miš je isti kao i prošla verzija. Samo su dodali bolju kastomizaciju za svijetlo i maknuli plavi rub dolje kod palca.RGB verzija se zove Proteus Spectrum.
Prvi je Proteus Core.
Oba miša su virtualno idemtična osim RGB osvjetljenja i boje na thumb restu.
Imam Spectrum i sve hvale, al je ružan ko pas.
Pa to sam i napisao u postu gore. :)
Cole™ da RGB verziju...cijeli PC mi je RGB haha
Meni je to fora.
i meni, frend mi rekao da ce mi dopizdit nakon tjedan dana, al eto vec par mjeseci sve bljesti haha
Meni je to fora.
Već par miseci pokušavam složit konfiguraciju, tj. čekam ovog i onog da mi slože ali očito ništa od toga pa sam odlučija sam se pozabavit. Početni limit od 4 iljade je narasta na 5 ipo i ovo sam naša:
- Procesor INTEL Core i5 7500, 3400/3800 MHz, Kaby Lake, Socket 1151
- Grafička kartica INNO3D nVidia GeForce GTX1050 Ti Compact X1, 4 GB GDDR5
- Matična ploča MSI H110M Pro-VD, socket 1151, DDR4, VGA, DVI
- HDD 1 TB, SEAGATE BarraCuda, 3.5", SATA III, 7200 rpm, ST1000DM010
- Memorija KINGSTON 8 GB DDR4, 2400 MHz, DIMM, CL15, HyperX FURY Black, HX424C15FB2/8
- SSD disk 120 GB, KINGSTON M.2 SATA, M.2 2280, SATA III, SM2280S3G2/120G
- Napajanje XILENCE RedWing R7 Edition, 500 W
- Kućište MS Industrial CYCLOPS III
- DVD pisač ASUS DRW-24D5MT, SATA, crni
Sad nisam siguran jesu li sve komponente kompatibilne, ali za sve osim procesora i grafičke valjda nije problem nać alternativu iste vrijednosti. Kakvo vam je mišljenje o ovoj konfiguraciji? Ima li za šta bolja alternativa slične cijene? Ako ne, dosta je odgađanja i ovo se kupuje do kraja tjedna.
Probaj se strpit pa uzet jaču grafulju.
Ma već predugo čekam a spremljene pare samo odlaze. Osim ako se ne radi o danima, nema više čekanja.
Shooter radje uzmi i3 8100 i najjeftiniju 370 maticnu,cijena bi trebala bit podjednaka a imas noviju platformu i bolju maticnu..napajanje zamjeni obavezno,kolkododje to xilence?
Shooter radje uzmi i3 8100 i najjeftiniju 370 maticnu,cijena bi trebala bit podjednaka a imas noviju platformu i bolju maticnu..napajanje zamjeni obaveznoAl taj i3 mu nije dosta za igranje.
Pa novi i3 je stari i5
Shooter radje uzmi i3 8100 i najjeftiniju 370 maticnu,cijena bi trebala bit podjednaka a imas noviju platformu i bolju maticnu..napajanje zamjeni obavezno,kolkododje to xilence?260 kn je napajanje. Šta ali nije i3 korak unazad?
Pa novi i3 je stari i5Nije istina.
Znaš kojom logikom?
Logikom da nove igre nisu stare igre.