Tak sam i mislio. Samo marketing.
Xbox One news
Da, ali meni je XOne UI odvratan. Natrpan sa svim i svačim, komoliciran, razbacan.Jbg je cisci kad fali masu funkcija koje Xbox One ima. Ja kad upalim Xbox stvarno ima puno vise mogućnosti.
Sto se jednostavnosti i čistoće PS4 UI je miljama ispred.
Poslano s mobilnog telefona S7
Govorim o jednostavnosti. To mi je iskreno najbitnije.Da, ali meni je XOne UI odvratan. Natrpan sa svim i svačim, komoliciran, razbacan.Jbg je cisci kad fali masu funkcija koje Xbox One ima. Ja kad upalim Xbox stvarno ima puno vise mogućnosti.
Sto se jednostavnosti i čistoće PS4 UI je miljama ispred.
Poslano s mobilnog telefona S7
PS3 je primjerice imao hrpu multimedijalnih mogućnosti pa je njegov UI u usporedbi sa XOne UI-em miljama ispred. Za jedan MS to su mogli elegantnije napraviti kao software kompanija.
Ja sam godinama koristio PS, i sada sam uzeo XBox One prije par mjeseci, a čekam da mi dođe XBox One S, što dovoljno govori i mom zadovoljstvu tom konzolom. Jeftinije igranje, bolji džojstik i široko upotrebljiva konzola sa naprednim funkcijama su nešto što je meni presudilo,, jer ne samo da imam konzolu, nego čitav multimedijalni centar, tako da mi nikako nije jasna liderska pozicija PS-a, iako i jedna i druga konzola, naravno, imaju svoje prednosti i mane.
Super, ako si zadovoljan.
O ostatku posta neću govoriti.
Ja sam godinama koristio PS, i sada sam uzeo XBox One prije par mjeseci, a čekam da mi dođe XBox One S, što dovoljno govori i mom zadovoljstvu tom konzolom. Jeftinije igranje, bolji džojstik i široko upotrebljiva konzola sa naprednim funkcijama su nešto što je meni presudilo,, jer ne samo da imam konzolu, nego čitav multimedijalni centar, tako da mi nikako nije jasna liderska pozicija PS-a, iako i jedna i druga konzola, naravno, imaju svoje prednosti i mane.Razlozi liderske pozicije PlayStationa su vrlo jednostavni - ekskluzive (kojih MS skoro pa nema), jači hardver (jedva, ali jest) i niža početna cijena (Xbone je u početku išao u paketu s Kinectom). Možeš nadodati i marketinšku katastrofu prilikom launcha konzole.
Ja recimo od nedavno imam Xbox te mi je konzola kao multimedijalni uređaj puno bolje rješenje.
Npr, s burazom koji živi u Njemačkoj mogu se fino čuti putem Skypea na velikom TV ekranu, slike s mobitela koje su mi na Onedriveu imam odmah dostupne za pregledavanje također na velikom ekranu, a cura može recimo gledati Netflix na TV-u dok ću ja igru koju sam pokrenuo jučer na Xboxu, danas nastaviti igrati na PC-u.
Sučelje je, slažem se s Nexusom, dosta nabacano, no imajući u vidu što sve Xbox nudi na podržanim tržištima, još ok sve to skupa izgleda.
Zaboravili smo spomenuti i EA Access, koji je po meni, odličan. Uzeo sam godišnju pretplatu za 24.99$ i ima tu jako finih naslova za odigrati. S model je pun pogodak, tamam će da popuni vrijeme dok Scorpiu padne cijena :)
Zaboravili smo spomenuti i EA Access koji je, po meni, odličan. Uzeo sam godišnju pretplatu za 24.99$ i ima tu jako finih naslova za odigrati. S model je pun pogodak, tamam će da popuni vrijeme dok Scorpiu padne cijena :)
Shadows of the Damned igriv i na Xbox One
http://www.relyonhorror.com/latest-news/shadows-of-the-damned-is-now-backwards-compatible-on-xbox-one/
Forza 5 GOTY 8quida s goldom! Upravo piknuo, preko PayPala.