a vidim da moje mišljenje dijeli i ogromna većina igrača, čak i poznati PES YouTuberi pljuju javno po njoj.
Ne razumijem ovo. User reviews za FIFU su na ocjeni 1.7 od 10, dok su user reviews za PES 6.9. Gotovo svaki portal je PESu dao dosta dobru ocjenu, a kao mane su svuda navedeni već poznati problemi licenci, matchmakinga i manjka kozmetike, dok je gameplay generalno hvaljen.
Ono što mi je još manje jasno je sljedeće. Igrači koji igraju PES, kao što ih ima nekolicina ovdje, su u globalu zadovoljni igrom, ponajviše gameplayom. Nisam vidio niti jednu osobu koja uživa u PESu i koja piše u ovom topicu kako ide u FIFA topic pisati kako je FIFA smeće. S druge strane imamo FIFA topic gdje i sami igrači FIFE nisu zadovoljni igrom koju igraju, ali iz nekog nejasnog razloga imaju potrebu svoj bijes iskaljivati i ovdje na serijalu za kojeg ih nije briga, kojeg očito ne vole niti ga smatraju kvalitetnim. Ne razumijem čemu? Meni kada se Punto pokvari ne idem kucat susjedu na vrata i pričat mu kako mu je Alfa smeće.