Definitivno se oprastam od PES-a, ovo je sranje na kvadrat. Online je toliko spoilan i skriptiran da je to za tuzbe. Lag je vecinom ubitacan, a sa ovakvim gameplayom to je trash kombinacija. Kada je sve ok divota je igrati ali to je jedna tekma od 5, cak i vise. Svi koji razmisljate o kupovini a igrali bi online,, nemojte ni za zivu glavu. Ovo cu nastaviti nekada rekreativno igrati, vec sam preorderao FIFU, kakva je takva je, naviknem se na silu.
Oprosti, ali sta je u tvojoj glavi i glavama ostalih kupaca pesa, pa Konami iz godine u godinu dokazuje da ne radi na online-u. Ne rade na pesu opcenito, a kamoli na online. Pa nema razlike od 2008 i 2018 g, vezano za online, a ako i ima to je zanemarivo.
Ne ulazin u gampley, samo kazem da konami pes mora dijelit mukte i to kad sve popravi( na sv.nikad),da privuce nesto ljudi. Odigra sam demo fife 19, pa eto ne mogu razumit da netko pes uopce igra. Mah,razocara me po xy put. Srecom samo posuden ove godine.
Samo madden,fifa,nbk,i malo nhl i formule i ja presretan, iako je nb2k ima ocaj( igriv) online u odnosu na madden,fifu,nhl,f1