Nisam ga igrao ali sam ga vidio  viper89 Solid Snake SolIdus Dormin @ostaliljubiteljimetalgira

HARDCORE

Nekakva igrica 

Ćao Gamescom 

Ovo je predobro 

Nadam se da ću ići, ako ne sljedeće, onda barem 2017. 

Ma može se. Nije preskupo. Samo uzmeš smještaj u Duseldorfu ili nekom drugom obljižnjem gradu i do Kelna putuješ vozom cca 5€ karta. Još ako nećeš putovati avionom onda baš jeftino možeš proći. Karta za gamescom je 10€ ako je uzimaš par mjeseci prije.

Koliko vidim, predobro je bilo. Baš mi je drago što je neko sa foruma uspio otići, hvala ti na slikama ;D (nije sarkazam, da se ne bi opet javio voltriz ).

Ma može se. Nije preskupo. Samo uzmeš smještaj u Duseldorfu ili nekom drugom obljižnjem gradu i do Kelna putuješ vozom cca 5€ karta. Još ako nećeš putovati avionom onda baš jeftino možeš proći. Karta za gamescom je 10€ ako je uzimaš par mjeseci prije.
Ajde molim te kad uhvatis vremena napisi troskovnik i opisi jedan dan od jutra do veceri.

tek sad ovo vidim 

Maroon Gamer svaka cast na slikama  predobro

Opa, dobro zgleda, bio sam u par navrata, zadnji put 2013. pa sam se nekak zasitio svega, pogotovo jer mi prošla godina nije zgledala pretjerano zanimljivom. Al ovaj put se izgleda da je bilo solidno. Inaće ak se ide u bagri i bukirate dovoljno rano hostel u Kolnu, isto ispadne pristojna cifra, a karte za sajam uključuju i javni prijevoz u cijeni :)