Vozdra braćo gameri Jednostavno nisam imao vremena da se prije javim, obaveze na sve strane nisam ulazio na forum jaaako dugo i mogu reći da sam vas poželio #nohomo :
Kao što znate bio sam na gamescomu i evo 2 sedmice nakon tog velikog događaja još uvijek mi ne izlaze te slike iz glave i definitivno iskustvo koji ću pamtiti cijeli život. Neki od vas su već bili pa znate o čemu pričam ali svi vi koji niste imali tu priliku od srca vam savjetujem skupljajte pare, štedite, kradite ma radite šta hoćete ali ovo MORATE doživjeti.
Svašta se igralo, vidjelo i doživjelo. Horizon Zero Dawn, PES 2016, FIFA 16, Forza 6, Uncharted kolekcija, Drawn to death, Shadow of the beast, Ratchet & Clank... su samo neke od igara koje smo po prvi put igrali i vidjeli uživo ali sve je to neuporedivo sa iskustvom koje nam donosi VR. To je već neka nova dimenzija igranja i nešto nevjerovatno. Imali smo sreće da probamo Project Morpheus, Oculus i Samsungov headset. Reakciija je bukvalno bila ovakva Jednostavno vam to ne mogu opisati ali mogu reći da nije šuplja priča i da jedva čekam da se dočepam nekog od headseta koji će doći na tržište. Nažalost HTC-ov nismo mogli probati jer je bila potrebna najava prije početka sajma.
Podijeliti ću par slika sa vama koje sam slikao sa svojim drhtavim rukama (nikakav OIS ne pomaže) prave slike su kod mog brata Mirza pa čekam da mi ih proslijedi.
Kao prvo malo atmosfere sa PlayStation područja
...