chono7 Vrti BF1 na ultra@60.. Ali to je DICE, a ovo Hangar.. Vidjet cemo uskoro kada pokrenem igru. Malo OCat i probat
Zero So there you have it folks, is Mafia 3 the new Crysis? Well visually speaking it tries hard to break new ground but what it manages to be so successful at is breaking your hardware’s will. The game was so obviously rushed out the door. The result is catastrophically bad performance & an abundance of glitches. Mafia 3 may not be the new Crysis, but it could very well qualify as the new Assassin’s Creed Unity. Žalosno, možda patchevima poprave donekle stvar kao što je to bio slučaj s GTA IV, ali vidljivo je da imamo tehnički nedovršenu igru.
Prika https://www.youtube.com/watch?v=JZokdmzvDGAZbog ovog cu cekat da izadju patcheviPa onda krenut s igranjem iako sam je kupio prvi dan jos je nisam upalio
Nexus Ova scena/misija... Vrhunski.Baš onako napeto i bolesno :)Baš sada došao do Burkea. Kakva legenda Baš se sada igra otvorila.
electronicus Majkemi, ovaj AI nije normalan. Pazi s koje udaljenosti ih hvatam.Moraš skupit sve...Ova dvojica su trčala u krug 5 minuta.Počeo sam i snimati ludorije koje se događaju, samo što mi ždere HDD prostor. Uletim u prostoriju i metnem ga liku odozada, a ovi oko njega samo trče u krug s pištoljima i deru se. A najjače mi je kako likovi uvijek pregledavaju svaki kutak terena, ali kada se približe meni koji se skrivam iza nečega, obavezno prvo moraju s druge strane mape dohodati do prepreke i onda lagano prošetati uza nju, toliko da imam vremena i otići se ispišati. Ukratko, ovo je opis mog iskustva s umjetnom (ne)inteligencijom u ovoj igri.P.S. Sve to na stranu, Mafia III je za sada pravi gušt za igrati.
praetorian Bome kad se prode preko nekih stvari imamo vrhunsku igri. Ja sam se totalno uzivio u igru i to je to. Da je bilo jos poliranja i da smo dobili igru nagodinu imali bi 10/10 igru. Al men je nakon pocetnog soka ipak sjela igra i sad uzivam.
praetorian Meni nije jasno kako ondaj tezi dio znaci gameplay i pricu dobru, likove itd naprave vrhunskim. I onda useru na grafici npr, oni kao da su bili sve vrijeme u podrumu i nisu vidli dokle je grafika stigla. Pa bugovi koji su koma.
Nexus A jbg...igri je falilo još barem 2-3 mjeseca developmenta na tehničkom dijelu. To će joj sigurno smanjiti ocjene i po tome će se vjerojatno pamtiti (barem na PC-u kao i Batman dok ga nisu fixali)Ostalo je sasvim dobro. Sada kada sam došao do Burkea igra i priča se bas lijepo otvorila.Btw Vito je badass i više nego što je bio u Mafiji 2 8)
Fico Što više igram, to više želim da serijal ostane u rukama Hangara 13. Dokazali su da mogu priču napraviti i sad je vrijeme da naprave Mafiu 4 koja mora biti ono što je Assassin's Creed II bio za serijal. Igra koja će pogoditi sve što treba.Jako bih volio ovakav sistem vidjeti u fiktivnom Chicagu 40-ih ili čak 30-ih. S time da bih volio povratak na talijansku mafiju s fokusom na pojedinca koji se uzdiže od ničega do visoke pozicije. Tipična mafijaška priča, ali ako su uspjeli ovako dobru priču napraviti o toliko izlizanoj temi osvete, onda bi i s ovime mogli pun pogodak napraviti.Razlog nedovršenosti mi se čini da leži u tome što su bili neodlučni oko ideja za trojku pa su previše vremena potrošili na razmišljanje o svim mogućnostima. Barem se meni tako čini.Kada bi ovaj sistem osvajanja grada se još malo razradio ubacivanjem dodatnih cutscena i povećanjem raznolikosti aktivnosti te kada bi se vratio fokus na detaljčiće, nova Mafia bi bila pun pogodak.
renda Evo kak smo i mislil, review-ovi su vani i tehnicka strana igre ju pokopava, dobra igra sjebana neispoliranoscu, iako meni osobno bezveze dat igri manju ocjenu jer ima li la grafu,al ok, skroz ocekivano.
wolf Kolko god neki ne žele priznat došli smo u vrime kad i konzole o racunala imaju velike tehnicke sposobnosti i grafika je postala krucijalan dio svake igre , ako ne i najbitniji.
Fico Evo kak smo i mislil, review-ovi su vani i tehnicka strana igre ju pokopava, dobra igra sjebana neispoliranoscu, iako meni osobno bezveze dat igri manju ocjenu jer ima li la grafu,al ok, skroz ocekivano.Ako su mogli Fallout 4, komotno mogu i za Mafiu 3. Određeni standard se očekuje, a taj standard nije ostvaren ovdje. Kao što treba pohvaliti kvalitetne značajke igre, tako treba i kritizirati one koje su podbacile.
Zero Kolko god neki ne žele priznat došli smo u vrime kad i konzole o racunala imaju velike tehnicke sposobnosti i grafika je postala krucijalan dio svake igre , ako ne i najbitniji.Mislim da se samo može reći da je ovo primjer kada tehnički dio igre jako utječe ukupni dojam, uključujući i igrivost. Meni je stvarno žalosno što je Mafia 3 na dobrom putu da po pitanju ocjena završi ispod Mafie 2. Nisam smatrao da je to moguće, ali eto, izgleda da su i to uspjeli.
renda Evo kak smo i mislil, review-ovi su vani i tehnicka strana igre ju pokopava, dobra igra sjebana neispoliranoscu, iako meni osobno bezveze dat igri manju ocjenu jer ima li la grafu,al ok, skroz ocekivano.Ako su mogli Fallout 4, komotno mogu i za Mafiu 3. Određeni standard se očekuje, a taj standard nije ostvaren ovdje. Kao što treba pohvaliti kvalitetne značajke igre, tako treba i kritizirati one koje su podbacile.A opet imas primjera di su igre bile isto tehnicko neigrivo rasulo pa su pokupili bajne ocijene.