Paa, iskreno, mene su Brothersi prvog nervirali sa svojim komentarima o igri i meni je sad ovo krvavo kako je Chono išo skinut igru da nam "dokaže" kako je u pravu da je igra mrtvo smeće i meni vjerojatno neće dokazat baš ništa, bez obzira na svoj najavljeni "shitstorm" (znači, ide ciljano igrat da nađe najgore od igre, praktički) ali realno, kad se pogleda onaj 7minutni video, malo se čovjek zamisli.
Igra je očito izdana nedovršena i, kao što sam napisal u drugoj temi, bugove se može riješit patchevima, ali onakav katastrofalni AI (ala BF4) je nešto što si nijedan developer / izdavač (a pogotovo sa igrom pod sasvim solidnim hypeom kao ovom) nesmije dopustit.
Renda je u pravu, ovo je meni osobno sličan primjer kao The Order, kad su najglasniji protiv igre bili oni koji nisu ni igrali, samo što bi reko da je ovdje pomalo i opravdano.
TRX je u pravu sa svojim stavom, ali nije problem reć nešto loše o igri, dapače, to se treba istaknut, nego nervira kad to rade jedni te isti i doslovno nerviraju, dok, s druge strane, neki ovdje igraju, i, premda sasvim iskreno vele da ima tih par loših stvari, istodobno naglase da ima i sasvim dobrih i da im je igra oke, ali se ne čuju od ovih drugih koji su u pravilu puno puno glasniji ;)
Naravno, ja najviše vjerujem takvima ovdje na forumu koji igraju i koji objektivno razluče dobre stvari od loših te te iste navedu, bez neke (ne)pristranosti.
Nek se ljuti tko god hoće, al meni je Chono sad ispo smiješan...i možeš govorit da ideš igrat "zato jer se zove Mafia", al ne, ideš skinut i igrat zato "da najaviš shitstorm".
Da si htio igrat, skinuo bi ju odmah, a ne da tu sad ideš nešto nekome dokazivat.
Vjerojatno ćeš u nekim stvarima bit u pravu, al ne znam kome ćeš što dokazat... meni nećeš sigurno, a žalosno je, što se, ustvari, čak i slažem sa tobom u nekim propustima u vezi Mafie 3 (nakon odgledanog onog videa)