Malo 1080p screenova. Ja sam morao više puta provjeravati je li mi u postavkama namješteno na 720p ili 1080p jer mi je sve djelovalo premutno. Igra se na maksimalnim postavkama vrti na 26-30 FPS-a na GTX960 4GB. Tako da što se toga tiče, definitivno nije najglađe. Što se tiče grafike, kao što je već rečeno, ima popup-a, draw distance mi se ne čini velik, ovo što sam vidio od grada je daleko praznije od jednog GTA V. Osvjetljenje zna imati problema s nelogičnim instantnim promjenama u jačini, iako mi se općenito sviđa jači kontrast. Preferirao bih da igra ima malo više color gradinga, jer zna izgledati presivo i nikakvo. Opcije voznog modela nisam mijenjao, ali na prvu mi se sviđa. Težina vozila se osjeti, iako je i dalje izrazito lagano voziti (po meni lakše i od GTA V). Na ovo okretanje kamere se moram malo naviknuti jer ju obično dosta okrećem manualno pri zavojima, a ovdje to gotovo uopće ne trebam raditi. Kako je već netko rekao, meci imaju "mesnatiji" impact, iako mi napucavanje sveukupno nije na razini. Još kad mi padne koji FPS, baš mi je zeznuto ciljati, no budući da igram s gamepadom, stavljen mi je aim assist na high tako da nema problema. Ono što se čini da će biti odlično su priča te njeni likovi, a moram pohvaliti i izgled cinematicsa.
O još nekim detaljima u nastavku. (EDIT: U spoileru, zaboravih).

Inače, sviđaju mi se i ne tako često viđeni dodaci na HUD-u kod vožnje.

Već vidim kako će mi ovo biti jedna od dražih stvari u igri. (Fotke su vrh.)

Malo Morgana Freemana.

"Dis carrot gon git rekt"

"Press F to serve dinner"

Primjetiti promjenu na izrazu lica nakon dužeg čekanja.

Ok, ovo izgleda poprilično zabavno, ali pitanje je koliko će trajati.

I nagradu za najlošiju vodu u igrama dobiva...

Jedan selfi pod jako zanimljivim osvjetljenjem.

Jesam li rekao koliko je voda odvratna?

Malo particlesa.

Pripremanje za teabag.

Nisam još imao prilike svjedočiti gluposti AI-a, za sad mi se čini kao i kod svake druge igre, ništa posebno. Čuvar me uspio vidjeti iza sebe kad sam se pomaknuo iza nekih daski, što me iznenadilo, budući da sam prije toga igrao The Rise of the Tomb Raider (koji po meni odnosi pobjedu za najveće vrijeđanje igračeve inteligencije, unatoč tome što mi je igra inače jako dobra).

Kako sam već rekao, kadriranje i osvjetljenje u cinematicsima je jako jako dobro, iako se često znaju dogoditi apsolutno odvratno loše izmjene DOF-a.

Eksplozije su prolazne (i to je puno za reći).

Dim i prašina su prolazni (i to je puno za reći).

Grad je poluprazan i auti u daljini iskaču iz druge dimenzije.

Sve u svemu, za sada je dobra.