Odigrao nekih 3-4 sata jutros. Uvod je stvarno odličan...soundtrack također. Općenito priča se čini dobra kao što sam i očekivao.
Grafički izgleda kako izgleda jel to je ipak modificirani Mafia 2 engine...onako grad izgleda na trenutke praznjikavo, ima iskakanja objekata u daljini, refleksije su poprilično low res isto kao i teksture koje mogu biti sigurno bolje. Nije katastrofa, ali ne izgleda baš kao nešto što se ne bi moglo pokrenuti i na nešto slabijem hardveru od trenutno dostupnog.
Što se tiče samog gameplaya on je tako-tako...nije najbolji to je sigurno. Onako malo je sve to nespretno kao iz 2010. što se tiče napucavanja, AI-a i ostalog.
Policija je poprilično bezveze...lako se pobjegne bez nekih problema. Vožnja tj. model vožnje ima opciju normal i simulation i između te dvije je najveća razlika to što auto ima manje trakcije na simulation opciji. Onako ok je vožnja rekao bi na razini Mafije 2. Nije najbolja, ali nije ni Watch Dogs ili L.A. Noire što se toga tiče.
Kao što sam gore rekao, ali i u prijašnjim postovima svih ovih mjeseci priča je daleko najbolji dio i ono zbog čega se vjerojatno isplati odigrati. Odlično prikazan rasizam i prava mržnja između "dva tabora". Lincoln se čak čini zanimljiv lik...mislio sam da je pomalo generičan, ali je neloš. Sporedni likovi su isto zanimljivi. Vidjet ćemo.
Zna li tko koliko traje igra?