foggy Legendary_Hero https://ffa.hr/recenzije/recenzija-dragon-quest-xi/7402/ Previse se brines oko jednog od naj JRPGa generacije 🙂 Pali, igraj, nemas tu ni najmanje sta razmisljat. Side content in general valja, ima svega u igri, a fetch questovi su u genijalnoj igri nikakav problem.
Legendary_Hero sanzo foggy Previše dobrih stvari čujem, vrlo vjerojatno ću joj dati šansu i prije nego što sam mislio.
Miro Dakle nakon 20 sati igre isa san instalirati prvo ps4 izdanje da vidin sa kojim likovima i oruzjen sam igrao i bome iman sto viditi igra je na ps5 koma, frejmovi su niski i loadin je dosta spor. Tako da na ps5 trenutno samo S izdanje
Miro Evo rjesio skoro sve ostalo par trofeja za platinu a cini mi se da ce tako i ostati jet ko je ovaj posrani tickington ubacio u igru zasluzuje streljanje ovo je nesto najgluplje sto san ikad vidio, u top igri da odlicnom grafikom tebi glavno bude dodatk koji je bice u 8 bita i sporo i neigrivo i odvratno ma boze sacuvaj. Ostali dodatci koji prosiruju pricu su odlicni ali ovo je toliko odvratno da nista od platine
danko-b Poceo i ja ovu igru, tek sam na pocetku, art je predivan. Imam obicnu verziju igre. Sad cu vidjet jel bolja 8-mica ili 11
danko-b Od dq sam igrao sam 8,cuo sam za 5icu da je odlicana, mislim da je cak dosla sa prijevodom na ps2.
maverick Ne mogu prestati igrati ovu igru! Jebes mi sve ako im necu i plot i Soundtrack oprostiti na kraju ako igra bude do zavrsetka ovoliko konzistentna u svemu ostalom!
Zero Nekad je sve što trebaš samo old skul JRPG. Ali hvala bogu što nema random encountera. Ostalo je sve top...osim te atrosije od soundtracka, da.
resident_evil Šta je u globalu bolje, novi Tales ili ovo? Prvenstveno me zanima priča i likovi, borba. Sudeći po likovima iz trailera, bolji su mi u Talesu
foggy resident_evil Ovisi što preferiraš, ali kada bih birao, DQXI bi pobijedio u svim kategorijama, duplo. Obje su za odigrati ako voliš žanr, tu teško možeš fulat. DQ je baš prava old skul igretina.
sanzo I pod old skul misli na to da je igra po svemu osim po izgledu ista kao nastavci za snes. Nemoj ocekivat nis posebmo od price ili ikakvu inovaciju u combatu. Ako zelis klasican jrpg sa svim prednostima i manama zanra, nemas bolji izbor.
maverick Taman falim igru i sad me tjera da igram sa svakim likom posebno neke gluposti. Zato igram jrpg sto volim druzinu, a ne da me bace da igram solo i pitaj boga koliko ce se to oduziti. Doslovce izbjegavam borbe i skippam cutscene samo da prodje sto brze taj smor i da se mogu vratiti na staro. To mi je smetalo i u FF13 jer igras cesto sa likovima koje ti nasilu utrpaju. Ponekad imam osjecaj da devovi ubacuju ovakve smor dionice samo da natuku satnicu. Radije bih 20ak sati fokusirane radnje, pa da utucem jos 20ak za side stvari, nego da mi za main Story treba 60h i smorim se napola. Zato polazem nade u Scarlet Nexus koji cu krenuti nakon ove igre jer citam da se da u 20ak sati prekucati. Sad sam taman na djelu kad ono drvo se srusi i razjebe sve.
master_x maverick Ja sam odustao od Scarlet Nexus jer mi jednostavno ne odgovara taj futuristički štih i priča mi je nezanimljiva. DQ 11 je na čekanju kod mene još uvijek.Trenutno gubim živce u Sekiro.
maverick master_x mene privlaci kod SN borba i trajanje igre. DQ 11 je na čekanju kod mene još uvijek. Ma obavezna lektira za ljubitelje jrpg, samo et ima iste boljke kao i vecina. Trenutno gubim živce u Sekiro E da se meni po prvi puta serkirati u Sekiru...
prayer Imam na Steam i obični i Definitive Edition. Da li se razlika u grafici isplati naspram stvari koje dobiješ u igri?
Miro prayer Ako nisi nikad igra onda ni ne vidis sto ti nedostaje. Ja koji san odigra obe verzije bas san mogao primjetiti koliko je sad gore A sve ostalo je dobitak
prayer Miro Igrao sam original kad je izašao na Steam i nabavio Definitive Editrion jer je bio na dobrom popustu godinu dana kasnije.