Eto, ovo bi bila savršena utakmica za Livaju, ali family
Hrvatska nogometna reprezentacija
Repka se raspada čim je Livaja otišao. Slučajnost? Eh..
Brijac ma dobro Livaja bi nam dobro došao u ove dvije tekme ali bez perisica i krame smo totalno bezopasni…vrtimo loptu u krug sest dana i igramo vjerojatno trnutno najsporiji nogomet u europi
Jedini igrač koji je donosio razliku je bio Modrić…. niti jedan drugi….. i ne bi nam sada pomoglo 2 Livaje, kad mi nismo imali niti I od igre.
Tako da pliz……..
Trebamo biti realni, treba se desiti smjena generacije i ponovno izgraditi momčad…. i pitanje je do koje razine će ta nova doći…. sigurno ne do razine ove generacije.
Samo treba biti realan, a MI HRVATI sigurno nismo.
chono vidio sam nešto. Ali koji je kontekst? Kada ga je zvao? Prije ili poslije otkazivanja? Prije nego što ga nije zvao na prošli ciklus ili prošli? Ne znam zašto ga uopće spominje sad kad je rekao da je priča iza njega. U dva od tri scenarija nebi mu se ni ja ni nitko drugi javio.
Kako god bilo, nisu se dobro ponijeli i to je to. Možemo sad umanjivat Livajin utjecaj na reprezentaciju, realno on i nije bio nešto, ali def je utjecalo na atmosferu u reprezentaciji. Isto tako realno bi odlično došao u ove dvije utakmice da zadrži loptu, za takve ekipe je stvoren i uvjeren sam da, ako ništa drugo, s njim bi se izvukao najmanje bod
Bravo, odlično si to rezonirao
Konačno najbolji igrač hnl lige dobio poziv
Armenija već vodi protiv Velsa. Bože kakva skupina smrti, zašto si nas tu ubacio.
Stvarno imamo sreće, najbolji rezultat izvukli.
Sad je opet u našim rukama. Samo da ne zaseremo.
Meni je nevjerojatno da igrač kao Erlić sjedi na klupi. Bolja je opcija Sutalo - Erlić stoperi (oni su nas doveli do završnog turnira Lige nacija) i Gvardiol na beku, jer je bolja solucija da Gvardiol igra beka, nego da žrtvujemo Erlića kako bi igrao Barišić. Točka.
Kao što sam napisao prije. Bolje žrtvovati Gvardiola, nego da Sosa ili Barišić igraju. To se pokazalo večeras.
Loki ako su sutalo i gvardiol stoperi mogu shvatiti da je erlic na klupi…oni sto nisam mogao shvatiti je kako je vida bio ispred erlica?!
Rekao je Dalić da je igrao jer je protiv Turske nedostajalo agresive i jer inače igra dobro u klubu, ali realno, svima je jasno da više nije za startnu poziciju. Ovo protiv Latvije je bilo ok, ali oni nisu prava momčad na razini RH i ono u drugom poluvremenu je moralo biti rezultatski i bolje. Opet previše petljanja plus stativa Pašalića (koji bi mogao puno dati u budućnosti). Ali čim se vratio Kramarić vjerujem da ćemo u napadu biti konkretniji i da barem on neće komplicirati.
Ajmo u utorak uzeti 3 boda protiv Armenije i otići tamo gdje objektivno i zaslužujemo biti.: )