Fico Pa Francuzi i jesu ljepše igrali od nas, ne znam zašto je to upitno i kontroverzno reći. Igrali smo bunker, što je ružan nogomet, ali smo ga igrali efikasno i zato smo dobili.
Crnipetarpogani Jel neko misli zbilja da colak pase u igru nase repke? Colak je savrsen za rangers koji ce u utakmici imat 50 ubacaja u sesnaesterac…repka tako ne može igra i ne treba nam takav napadac
Prika Strasno je pogodio…ovaj Majer ce imati veliku karijeru,stvarno je dobar! Juranovic mi isto dobro igra. Gvardiol moze slobodno za 100mil u drugi klub
Zero Čovjek s maskom spasio stvar. Ali dobri su, ima podloge za vjerovati da mogu postići i nešto više u LN.
crowizard Stanisic vec dvi greske radi u obrani od jedne smo gol primili. Modric konstanta ko i uvijek. Doktor baluna
crowizard Livaja je bas onaj tip napadaca sta zna predosjetit prostor i bit u pravo vrime na pravom mjestu. Nema puno dodira sa balunom al uvik je opasan po golu. Kod treceg gola je jos odvuko dvojicu njihovih i ispade cijela njihova obrana. Guardiolu predvidam veliku buducnost. Livakovic fenomenalne obrane u kljucnim trenutcima. Ako budemo smireni i mentalno jaki moze se ovaj spoj mladosti i starijih iskusnijih pokazat ko pun pogodak na svjetskom.
buz Osvojiti svjetsko i maknuti tu prepreku s dnevnog reda, a onda se u miru pripremati za final four lige nacija, našeg pravog cilja.
Fenix Daliću se mora priznat, nakon katastrofalnog EURA i kvalifikacija uoči njega, napravio je što treba napravit i ovo sad dosta dobro izgleda. Samo da je Brozović u redu, da se iskristalizira nešto u napadu i sila smo
buz Ovo je sad super, ali i start Lige nacija je bio kaos i svi smo ih popljuvali, baš sam čitao starije postove. No, putem su se etablirali oni koji su trebali i dobili smo igru. Samo neka budu svi zdravi, bit ćemo ozbiljan konkurent u Qatru.