Hm; prvo da spomenem kako mi se napokon poztivine stvari dešavaju oko reprezentacije koju sam prije nekog normalnog vremena počeo izbjegavat, bojkotirat i željet joj neuspijeh. Napokon imamo čovjeka koji se neda zajebavat i koji neće pušit mafijaške podvale i naređenja! Napokon dečki ne sabotiraju sebe i svog izbornika i dres, što mi nekako vraća želju da ponovno pratim repku s nestrpljenjem. Tko god kaže da smo jučer igrali jako loše u pravu je. To jučer nije bila dobra igra, ali imperativ je ostvaren. Cilj je bio ne primit gol i bez drame privest ovu utakmicu kraju. Uz to protiv grka pokušat završiti utakmicu bez ozljeđenih i to smo uspijeli. Dvije stvari koje smo morali napravit napravili smo. Dečkima svaka čast, jer nije lako igrat protiv ovakvih šupaka kakvi su grci, a to mislim i općenito kao o naciji. Nebih im puno prigovarao radi loše utakmice, jer su takve tekme najgore. Grub protivnik, koji je tehnički jako osakačen, pa sve nadoknađuje agresivnošću i granitnom brzom obranom. Veselim se napokon izborničkom ciklusu; samo da se nešto ne izjalovi i da Zlatku ne naprave, kak su srbi iditoi napravili svojem izborniku.