Neki možda i nisu zaslužili poziv, ali nisam siguran što je pokazao tako puno Halilović da bi on zaslužio poziv. Nisam ga pratio previše, ali neki su iznjeli podatke i ne znam jel na temelju njih zaslužio poziv eventualni.
Mali u Spanjolskoj ima bolju statistiku od Modrica i Raktica, a igra za mali Gijon. Naravno, ne zelim reci da je bolji od jednog ili drugog, ali svakako je bolji od Roga ili Corica.
Gledao sam neke utakmice, napredovao je kako u obrani tako i u napadu. Stvarno jako dobro igra, bez respecta prema protivnicima, a takvi igraci nam trebaju, koji ce povuc kad treba i koji se ne useru protiv jednog Meksika. To recimo sad u repki nisu ni Modric ni Rakitic. Iako sam nekad sumnjao da zbog glave nece ostvarit potencijal, sad sam prilicno siguran da ipak hoce. Kao takav, kao buduci nositelj igre u repki stvarno ne kontam kako nije isao na ovo Euro. I to mi se neopisivo gadi, jer svi znamo zasto nije isao.
A sto se tice reprezentacije opcenito, ja osobno nisam odlucio da sad odjednom vise necu gledat. Niti navijam protiv repke. Jednostavno mi se zgadilo i uopce nema poriva vise. Tako se osjecam da sam ljubomoran ovdje na vecinu vas koji se tako ne osjecaju.