Pa normalno da cu bit.kao prica je nisu igraci krivi ako je mamic.ma daj molim te,da se svi pobune i recu daj odjebite vise vi i vasi interesi sve bi drukcije bilo.
Dario srna igra u sakhtaru i ima oko 5 ili vise mil eura godisnje i on ko zadnja pizda suti a tako i ostali.gade mi se
Niti jedna njihova odluka nemoze bez skandala.iskreno meni je coric vrhunski igrac i drag mi je isto kao i rog ali taj rog nije jos za reprezentaciju a pogotovo ako se bira izmedju halilovica i njega.
Ma daj ne kenjaj da oprostiš...oćeš li gledati reprezentaciju na euru? Oćeš...mislim ne kužim što bi trebao biti protiv nas kada igraju protiv Španjolske ili Turske?
Boli ona stvar igrače za neke tipove u HR nogometu...koga briga za njih?
Ne kužim čemu nekakav hejt prema Srni zadnjih godinu dana od ovih naših idiota "navijača"? Čovjek je više puta rekao da trebaju češće igrati po drugim gradovima, da treba biti jednakosti u ligi itd...o čemu ti govoriš? Pa jedanput, dvaput bi možda kazao, a onda bi me bolila ona stvar za njih. Baš zato što imaš 3 milje eura bi i igraš u vrhunskim klubovima bi me bilo briga još i manje...
BTW Srna je stvarno odličan lik...opet ne kužim čemu buna ove naše manjine prema njemu? Čovjek koji voli Hajduk,upoznao Ukrajince sa Hajdukom i našim nogometom, praktički promotor Hajduka...idiotarije.
Ovo oko igrača se neću petljati. Ionako neće ni Rog ni Čorić, a bogami ni Halilović ne bi dobio nikakvu ozbiljnu šansu na Euru.