Dok se vi tu prepucavate ja sam preordo. I već sad sam razočaran. Ko će kupit ako mi se ne bude sviđalo?

Ti si uspoređivo Dark Souls 3 i Diablo prije 3 dana...

D3 i DS3 se mogu uspoređivati. U jednom i drugom umireš pun kurac.

23 dana kasnije

Ljudi jeli tko kupio ovo? Ako da bili taj netko bio dobre duse i podjelio mi svoj Steam library, naravno dajem svoj zauzvrat  :)

Ljudi jeli tko kupio ovo? Ako da bili taj netko bio dobre duse i podjelio mi svoj Steam library, naravno dajem svoj zauzvrat  :)

evo ja čitavo jutro razmišljam da li da kupim.. igra mi se ovan DOOM opasno, čak i PvP, ali me strah da se neću razočarati, ali ako je suditi po prvoj recenziji, ne bih trebao (9 od 10).

evo ja čitavo jutro razmišljam da li da kupim.. igra mi se ovan DOOM opasno, čak i PvP, ali me strah da se neću razočarati, ali ako je suditi po prvoj recenziji, ne bih trebao (9 od 10).

Meni iskreno igra izgleda brutalno dobra i zabavna no vidjet cemo sta kazu review-ovi za dalje

EDIT: evo live stream

http://www.youtube.com/watch?v=NVvhHFa6c1o

Ma ja sam je uzeo jos u preorderu, ali mi jos nije stigla, nadam se da ce mi u ponedjeljak najkasnije u utorak stici, ali po onome sto sam vidjeo nadam se da necu zazaliti  :) .

Može li tko potvrditi jel igra 60 fpsa na PS4 ? Bas me zanima posto su oni forsali da na konzolama bude isto 60 FPS-a.. 

60 deklarirano, makar padne i ispod toga, a dodaj k tome i dinamičku rezoluciju. No opet, i dalje bolje nego na Xboxu One.

https://youtu.be/AOAGjzyrp80

Nitko ne igra?! Pa dobro kakav je ovo forum?!?!!!

*posprdan uncharted komentar* :

Bi ja ali nije jos stiglo, poslali tek 11. ili 12. Komentari na netu su me skroz nabrijali, izgleda da im je uspjelo

Jeff Gerstmann je zasad zadovoljan.

Jeff Gerstmann je zasad zadovoljan.

ko je taj?

Kažu da je igra beton.

No trajnost nije jača strana.
Ako ste iskusni u fast paced igri i ne skupljate secrete očekujte 6h singleplayera.
Toliko pišu likovi sa youtubea koje pratim.

Ocekivao sam barem 8h SP  :), ali dobro tu je MP, ma da koliko sam mogao vidjeti ne hvali ekipa bas previse MP  :(.
Btw. Nadam se da ce mi sutra igra stici...

Neki igraju i po 8 10 sati. Ovisi kako ti igras koja tezina itd ne mora biti da ce i tebi bit 6.. Vazno da ima dobar replay value, a prica se da ima odlicne secrete tako da meni sigurno nece trajat 6 h. Imas i multy i snap map koji je vec prepun sadrzaja i za coop pa i prerade originalnih mapa. Izgleda da ima sadrzaja koliko hoces.

Odigrao prva dva levela. Na prvu mi je igra fantasticna, konacno pravi doom. gameplay je vrhunski, brzina napucavanje, hit detekcija, brzi melee. Bas doom kako treba biti. Tehnicki izgleda vrhunski i sjajno se vrti na PS4.

Danas mi stigla igra, jedva cekam veceras da ga probam  :) 

Lucky  bastards, meni jos nije doslo. Di ste kupili? Viper pretpostavljam digitalno, a no name? Ja sam na Baseu