Jeli itko igrao ovo?
Doom
Ja nisam stigao downloadat
Igro sam ja, neloše je. Tipičan Doom kaos, što veći rocket launcher na malim etažnim mapama, brdo power-upova i udri. Standardno Doom/Quake iskustvo.
igrao sam par gameova. čini se ok. ljudi seru po steamu kak je shit igra kopija coda/haloa i kak to nije u "duhu" Dooma.
sa time da je doom 3 bio teško sranje i mp je bio sranje ne znam kaj briju ovi ljudi. hurr durr nije u duhu dooma.
mene osobno bk za doom mp, da zelim igrati takvu vrstu mpa igrao bi quake arena. osobno gledam samo da sp bude što bolje iskustvo. hejtaju igru zbog mpa u beti jer se njima ne sviđa da nakon matcha dobiješ xp koji ti daje skinove. Hurr durr.
gameplay igre je odlican. napucavanje je dobro. imas 2 weapona i map weapon pickupove, demone i boostere. ammo je se replenisha stalno po mapi i univerzalan je. osobno bilo bi totalno retajno da imas 2 weapona a ammo pickovi su nonexistent. sa time koliko se brzo umire ammo se moze komotnj smanit upola. steta sto nisu imali klasični deathmatch tho.
čekao sam u quee dobrih 15 minuta, što je potpuno razumno sa betu koju sam startao čim sam skinuo. glory kills su bs ali dok ih radiš si totalno vulnerable tako da ako hoces nekoga "pwnat" iz melea i dobijes snajp u glavu - tko te jebe kad si bahat.
pokupio sam bio nekakav rail gun lightning thingie. snajpa od bilo kuda ali ima samo par projektila. Demoni su totalno op ali mogu se ubiti. Jedini demon u biti kojeg imas u beti je revenant (fucking jetpack faggot s rocket launcherima).
Supershotun je fucking fun, pogotovo kad pokupis quad damage i raspalis mu facu iz meleea.
u kratko doom mp je trenutno quakelike shooter s modernim fps elementima. Onak je neznam kaj ljudi očekuju. Grafiku iz 91' i da igrač vrišti poput Željke Markić kad primi štetu. Najbolje da nema ni aiminga. i da su mape maze like kao u klasičnom doomu tak da se nitko nemre naći.
Meni je malo prespora igra za ovakav tip shootera.
Također sve se čini malo nezgrapno sto se tiče upravljanja i napucavanja.
Onako...nisam baš oduševljen.
...Ljudi nemaju pojma što žele.
Imaju neko sjećanje zabave old skul napucavanja, zaborave na negativne strane prosječne pucačine iz 90-ih i hejtaju onda jer eto...hejtanje je uvijek in.
Niko ne kuzi da je nostalgija najvarljivija kuja ikad ;)
Probo sam multi - mislim da sam ga igro oko 10 sekundi.
Nadam se da ce SP bit nesto ko Bulletstorm ili Serious Sam, jer ako se lik bude ovako kreto ko u multiju ne znam kome ce to bit napeto.
Kuzim ja da je multi nostalgija i sve je to super, al mogli su igru bar malo prilagodit nekakvim standardima.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Nisu. To je doom. Probavali su to sa 3 pa su sranje napravili. Bas baca na moderan- old skull brzi kaotican i brutalan doom.
Imas i previse modernih pucacina pa igraj to, neki jedva cekaju bas ovakvu igru
Napeto ce biti kad napucas tezinu a imas stotine demona kako idu na tebe a moras ko masina reagirat. Bit ce napeto itekako
Multi je dobar. Brzina bas kako treba. Moglo je i bez demona.
Dobro, ja sigurno nisam mjerodavan za nekakvu objektivnost, jer Doom nisam nikad igro, iako jesam Quake 2 multi koji mi je bio zakon, al danas mi jednostavno ne pase ovakav stil kretanja.
Sent from my SM-J500H using Tapatalk
Meni nije nikad pasalo to lebdenje po zraku
Doom je igra koja je promjenila gaming svijet i gurala tech u nemoguce smjerove u ono vrijeme i to je definitivno jedna od najvaznijih igara u povijesti gaminga. Jedino ako nikad nisi imao kontakta sa igrom ili si je skroz preskocio pa ti danas ( ili nakon nekog vremena od izlaska kad su bolje igre izasle) izgleda bezveze. U ono vrijeme je bilo mindblowing. Mozemo danas reci "lebdenje" ali onda si igrao nesto uistinu posebno.
Moderan doom mozda ima moderan marketing za nove klince ali vidi se da idu na ruku pravim fanovima.
Da bi rijec rekel,nisam ni mislil nist takvog,ne znam iz cega si izvukel sad ovo,al ok,nema veze,meni je bila i onda sranje,al to nema nikakve veze s nicim,ne znaci ako je nekaj revolucionarno da je univerzalno genijalno.
Samo sto je Doom fakat genijalna igra, bez obzira na revoluciju u gamingu. I danas je ultra zabavna za igranje.
Al ok, svakom svoje.
Nisu. To je doom. Probavali su to sa 3 pa su sranje napravili.Sranje? Doom 3 je sve samo ne loša igra. Najveća mana igre je zapravo što se pojavila u vrijeme Half Lifea 2, drugog ukazanja boga FPS videoigara. Zato nije ni pomagala činjenica da je i treći Doom bio jako igriv i tehnički napredan. Radi se o nepravedno podcijenjenoj igri, pogotovo od "plejštejšn" generacije koja je igru praktički i preskočila u većem broju slučajeva.
Sranje doom. Taj nekakav kvazi survival horror HL wannabe mi nije prolazio. Doom treba imat pristup kakav novi ima. Ok je igra, odigrao vise puta ali nije mi to to za Doom naslov.
Nije ni MGS V pravi MGS po mišljenju dobrog dijela gamera, pa opet nije poanta u potenciranju razlika u odnosu na prethodnike, već u kvaliteti segmenata koje nova igra isporučuje. A Doom 3 je ponudio sve što jedan "klasični moderni" FPS treba imati: dobru igrivost i razinu izazova, odličan zvuk i prezentaciju, horor iskustvo (zbog ovog mi je izrazito drago) i kampanju pristojne dužine. Uz to tu je bio i MP, kakav god bio (meni je bio nebitan). Stvarno ne vidim u čemu je bio problem, no ok. :)
Ocito osobno misljenje ne valja mi, cak i uz te "dobre strane". A i kad usporedis sa HL2 kojeg si sam spomenuo itekako se vidi razlika u kvaliteti.. Bez obzira sto nije klasican doom vec svoja igra ako cemo tako gledat. Kad ti je (meni) napucavanje dosadno u doom igri onda je jasno..
Meni nije sjela i ne drzim je kao nesto posebno uopce. Ako nekome valja, good for them.
Većini valja, s naglaskom na kritiku. Problem je što igra nije iz današnje perspektive više toliko impresivna, jer je igra u srži upravo taj klasičan FPS kojeg će mnogi osporavati. Ne stoji argument što Doom 3 nije na istu shemu kao prethodnici, jer praktički nema veze s istima s obzirom da je na sasvim drugom nivou produkcije, i pokušalo se napraviti nešto novo, a ne samo bezglava pucačina. Zbog toga je BFG reizdanje pokupilo prosječne ocjene. No to ne mijenja činjenicu da je Doom 3 svojevremeno bio odlično prihvaćena igra, i tada najuspješniji id-ov naslov. Carmack je napravio odličan posao, no kao što rekoh, tad je konkurencija (HL2) jednostavno pomela pod s sličnim naslovima. Jednostavno, 2004. je bila odlična godina za FPS žanr, ali i loše vrijeme za Doom 3, makar je HL2 izašao nakon tog naslova s razmakom od par mjeseci.
Ne zanimaju me ni vecine ni kriticari ni HL2 ni konkurencija. Meni osobno nije igra sjela bez obzira na sve. Sta ne smijes to rec ako je generalno bila dobro prihvacena kod vecine ili je imala sve sto je trebala imat. Dobar je pokusaj, ok sranje je preteska rijec ali doom 3 meni osobno nije nista posebno. Cisti prosjek od igre.
Meni ne valja doom 3, rendi ne valja stari doom, tebi valja 3 itd.
Its all good :)