Evo nakon 10 sati igre mogu izreči samo hvalospjeve,
Dosta izazovna igra, al zadovoljavajuča tipa "souls" style,
izabrao sam 60 fps ispred 4K i grafika je sasvim ok, iako je prešla u totalno fantastičnu kada sam skužio da daje mogućnosti da se upali HDR, tad je postala totalno očaravajuča zbog svijetline, rezolucije dubine kontarasta, osvjetljenje pod hdr-om i prikaz je stvarno fenomenalan,
gameplay totalno zanimljiv i vuče na još i još, priča sasvim solidna za ovakav tip hardcore hack & slasha, side qestovi pristojni, a farmanje u ovoj igri, apsolutno svih itema potrebnih za unaprijeđenje izaziva satisfaskciju za razliku od 90% drugih igara gdje je to totalni smor, vjerujem da je to zbog odlično odrađene borbe pa je i ona sa najlakšim protivnikom predstavlja zadovoljstvo kao i odlično odrađeni finisheri koji valjda ne mogu dosaditi,
sve u svemu apsolutno sam ugodno iznenađen svim aspektima igre a realno neku ozbiljniju zamjerku nisam uspio nači za eto početnih 10 sati i dva riješena bossa,
drago mi je što još uvijek postoje ovakve igre koje prođu totalno ispod svih radara pa uzmeš bez nekih prevelekih očekivanja očekivajuči samo ok igru, a dobiješ totalni booom,
tipa dying light prošle godine!
moja velika preporuka svim hardcore hack and slash tipa igara, pogotovo souls fanovima,
ako ništa drugo imate demo na storeu pa probajte! :