Propustih Big In Japan kad sam mogao drmnut digitaliju za 160 kn jer jbg, bilo je drugih prioriteta, a kad se skupilo para, prošao voz.
No ipak, volio bi Zero imat kao fizikaliju pa mi je to utjeha. 22 funte je više neg prihvatljiva cijena. Malo bum si pronjuškao. Malo po malo ih idem skupit sve, barem lokalizirane Yakuze, a s vremenom i one Japan only kao što je petica na disku, Kenzan, Ishin itd.
Sad sam se nahajpao, lol
Bit će ti super pothvat onda. Jebote ako goru dostupnost igara za neki tako ipak "veliki" serijal nisam vidio.
Ja sam nakon Zero-a bio jako nabrijan na Yakuze. Pošto mi je PS3 bio stari buco koji je u jako lošem stanju prvo sam išao ubost neku drugu slim/superslim plejku u laži da je super kupnja jer eto imam opet PS3 pa mogu igrat neka stara govna kad me pukne volja iako sam realno ubo radi Yakuza lol.
Preorderao sam odmah Kiwami, ubo na tom Japan sale-u četvorku i peticu, gledam trećeg uopće nema nigdje na storu, onda skužiš da ga ima samo fizički, kažem ajd super ionako takvu kopiju preferiram pa ide lijepo u kolekciju. Pogledaš cijene od te Yakuze 3 na netu malo i skužiš da košta skuplje nego konzola lol. Onda četvorka ima u oba izdanja, al eto bila je super cijena na Big In Japan pa se ubolo digitalno četvorka i petica, a fizički će se lako malo kasnije nabavit za kolekciju. I onda Yakuza 5 naravno ima samo digitalno ili JAP fizička kopija. Ajd napokon tu odlučiš kako ćeš sve pokupovat i progutaš sve te knedle ali problem je ostala dvojka koja se da valjda odigrat preko emulatora, no onda se sjetim da imaju oni Yakuza 1&2 HD remasteri za PS3, koji su naravno samo na japanski i to digitalno.
Izgubiš pola života da kupiš 2 igre, a kolekciju ćeš složit ko hrvatska vladu.