Pa ND uvijek ima režirane gp videe... kao i uostalom sve ostale kompanije... cilj je pokazat igru u najboljem svjetlu... a naravno da će svako istu sekvencu preć na svoj način... ne znam o čemu se tu uopće raspravlja.
Raspravlja se o tome da kad ju je npc primjetio rekacija je realna a unutar gameplaya je a ne cut scene.O tome da je npr. zalegla pod kamion i ova ju je nasla tamo isto i djeluje ko skripta a nigdje nije pisalo da mora ici pod taj kamion i vidljivo.je da je imala izbora na druga mjesta..impresivno je ono bacanje boce u glavu punim trkom itd..
meni je ovo minus, ne vjerujem da je ovo nasumično igranje, meni ovo izgleda ko CoD, skriptrirane scene, sve do jedne, također kada Ellie riješi onog mrgana sa lukom i strijelama, ide do njega sa mačetom ga sasjeći a ne dokrajčiti sa lukom.. ono ispod auta, ne vjerujem da će se moći skrivati nego da je isto skriptrirano.. kao i bijeg kasnije pa boca u glavu.. ako je ovo nasumično igranje i jedna od stotine mogućnosti koju možete napraviti onda super, ali to je jako teško za očekivati.. te stvari sam volio u UC4 ali ono je takva igra, filmskog štiha sa spektaklom i scenama di god se okreneš.. ovo je survival horor i ne mogu prežvakat skriptrirane scene ili tiskanje određenih gumba u određeno vrijeme.. također ponovo nema Joela, samo je spomenuti.. također razočarenje što je cijeli naglasak na Ellie, ipak mi je draže igrati sa njim.. Gay scenu neću komentirat, išli su na kontroverzu i tu su uspijeli, mene zaboli kita taman da baci grupnjaka na podiju
uglavnom nema datuma, niti godine izlaska, niti multiplayer gameplaya, niti bilo kakvog čavrljanja u vezi igre.. razočaran sam..
no ipak, brutalnost i grafika su me izule istog trena.. ova igra će postić da Horizon i UC4 izgledaju ko male bebe.. obožavam posljednja remek djela pred umiranjem trenutne generacije konzola jer sada će se uzimati maximum i pomicat granice mogućnosti PS4 Pro-a.. tako je bilo sa svakom Sony-evom generacijom, zadnje igre su pružale nemoguća dostignuća.. a ovo čudo će i pred sam završetak trenutne generacije.. ko što je TLOu na PS3..