stitrek ja sam vise fokusiran na dijaloge i likove nego na gameplay zato meni ne paše.
Super i onda igras Sony First Party igre i sjases iz topica igre Koju Ni ne Planiras igrati niti Si igrao, a seres Po njoj koda ti je familiju povrijedila.
Koji mentalni sklopovi to moraju biti da Kada potrose jednu glupu vrstu argumenata kako je igra losa i pokusavaju ubjediti Sve na forumu da Sve iz zelenog tabora ne valja, predju na Jos gluplju vrstu argumenata o prodaji i gamepas, a usput Sami sebe demantiraju drugim primjerima o kvaliteti kao slucaj Control i Alan Wake ll.
Citam i ne vjerujem.
Zero i to je u redu. Neka je igra i 6 materijal, Ali Si GA brate ti Konstantno se isprdivao S igrom. Kako vam jedna igra moze toliko stati na zulj, da vas i algoritmi na YT i netu opcenito obasipaju informacijama vezanih Samo za nju.
Eto ja kad Sam vidio da je Cyberpunk Bio los Po izlasku, jednostavno Sam slegnuo ramenima i ajmo dalje. Nisam Konstantno srao U Toj temi da bi dokazao sta? Toliko se uhvatiti za nesto, nebitno Sto bilo, prelazi U sfere opsesije.
I Sto je najgore sad smo Nas nekoliko pokrenuli ovu lavinu shitpostanja kojoj DNS nema kraja. Eto nadam se da ste sretni, Barem se jedan Dan vise pise o Xbox od ostalih.