Brijac Pa da nisu obećavali mesiju možda ljudi ne bi očekivali.
Ja sam odmah govorio da bum je igrao kakva god bila, očekivao sam bugove ali nisam našao ni jedan jedini. Očekivao sam loše performanse ali radila je daleko bolje nego Fallout 76 ili Fallout 4. Očekivao sam slobodu putovanja po svemiru i slijetanje na planete, ali to na žalost nisam dobio. Kad sam skužio koncept bilo je jasno da sigurno ne bi svaki puta putova na planet i slijetao nego bi koristio fast travel tak i tak. Očekivao sam njihovu klasičnu igru, to sam i dobio. Dobio sam najbolje napucavanje u serijalu, najraznovrsniju igru sobzirom na količinu različitog ambijenta. Priča je sasvim solidna., grafika je od odlične do solidne. Trajanje je solidno, tu sam očekivao i više jer kad završiš brod ti ej toliko jak da postane dosadno, misije ponavljaju iz prohoda i radije krenem ispočetka igrati.
Od mene 8/10 igra kao i svaka druga.
Zašto se diže buka? Zato jer su Sony fanovi uvrijeđeni prodajom Bethesdae, žele da Microsoft propadne pa hejtaju nekaj kaj nisu ni igrali. To je svojstveno sony fanbojevima, posebno toksična sekta koja je u stanju pokretati online peticije da se nekaj ne porta. Naravno nisu samo oni, ima i onih koji su iskreno razočarani što je sasvim normalno.
Uglavnom Starfield je fenomen ne zato kaj ne valja ili valja, nego zato jer jedan od pokretača game passa, za kojeg su svi svjesni da je velika gamerska vrijednost, videoteka za 10 eura mjesečno na koju igre dolaze prvi dan izlaska, nekaj kaj smo oduvijek sanjali.