Ja evo igram i za sad sam dosta zadovoljan sa uvodom.
Stigao sam u Constellation i sad pričam sa ljudima. Lik je CEO i kao napravio je firmu koja može bez njega da stalno bude tam i onda si je za gušt puni član Contellationa i istražuje svemir.
Ja ne znam kaj se vi žalite.
Istražujem Cont. HQ i gledam spavaće sobe, svaka ima neku foru i priču. Report o Lewis Clark brodu je jeziv. I onda odem do bara, tam sjedi Walter Stroud, prijespomenuti CEO i nakon kaj mi se ispriča kaj je bio bahat na početku, ispriča mi svoju životnu priču i otkrije kak imam dole kompletan research lab i da si dolje mogu radit kaj god hoću i da bi trebao jer on cijeni self-relience.
Prije toga sam u baru zaposlio prvog crew membera, ne znam ni zašto ni koja će joj uloga bit, ali barterao sam 7500cr umjesto 15K.
U istom baru konobarica me zahaklala na foru neke nove cuge kaj je smislila, al su joj sastojci koje treba impoundani jer ih je dostavljao neki švercer. Ušetao u policiju, pronašao keycard i otišao po te sastojke.
Free cuga i neš love👍
Prezanimljiva igra.
Kaj se tiče performansi, sve sam nadrkao do kraja, skinuo mod da zamjeni FSR2 sa DLSSom i nemam masu FPSa u New Atlantisu, ide od 45-55, ali VRR opet kicks in i nemam nikakvih problema sa choppy slikom ili ciljanjem npr.
Na planetima i u većini mjesta gdje se puca, imam 80-90 FPSa tako da akcija leti. Evo trenutno stojim u Const. HQ i FPS counter stoji na 91.
Igru sam prvo stavio na HDD i stanje je bilo apsolutno neigrivo, al kad sam ju na SSD prebacio, radi without a hitch.
Čuo sam da se sralo po pretjeranoj količini logosa na ulasku u igru, ali to jednostavno nije istina. Snimao sam i od klika PLAY na steamu do loadanja savea treba sveukupno 52 sekunde.
Loadinzi općenito su skoro instantni i svi koji tvrde da im to spojebe imerziju imaju puno prevelika očekivanja od purebred RPGa.
Skyrim i Fallout 4 su isto postojali u doba kad se u interijere ulazilo bez loadinga pa nitko nije ni primjetio taj problem jer su ljudi znali kaj igraju.
Starfield je imao od početka preuveličana očekivanja kod mase ljudi, a činjenica je da je to niche igra koja je imala zadatak bit mainstream hit.
Za sad uživam evo, a kažu ljudi da je uvod ubitačno dosadan.