- Uređivano
chono od kad je 25h mala brojka?
chono od kad je 25h mala brojka?
fensisuperstar 1/4 playtimea prosjecno za ovakav RPG
bosscorelli Probaj jos malo igrati, mene je pocela privlaciti tek negdje nakon 15-16 sati. Igra definitivno ima ono "nesto" iako ima puno minusa, na neke se naviknes kao lose animacije likova ili ti kratki loadinzi svakih cas ali i dalje me najvise smeta sto se u igri kojoj je tema istrazivanje svemira istog zapravo i nema i samo skaces sa planete na planetu bez ikakvog osjecaja da si prevalio dalek i dug put.
chono ne znam ja sam morrowind oblivion skyrim igrao stotine i stotine sati i uzivao sam.
fensisuperstar ti Imas Puno slobodnog vremena izgleda. Meni Kada ostavim U igri 30h Imam osjecaj da je vrijeme da Ju zavrsavam ili je se batalim. Od Zelde Sam odustao nakon 30 i kusur sati jer Sam shvatio da kraja Ni blizu, a smisla dalje igrati isto nikakvoga. Elden Ring Sam prelazio vise od pola godine i to je vjerovatno zadnja igra kao takva koju ja igram, a da nije top Tier jrpg, i da cu ostaviti na nju 80+ Sati.
Jednostavno nemam vise volje igrati igre Koje traju U nedogled, a ne dogadja se nista spektakularno te samim time dolazimo i do Starfield…
fensisuperstar kompa, ti nisi prosjek… skini se malo sa PCa
maverick Od Zelde Sam odustao nakon 30 i kusur sati jer Sam shvatio da kraja Ni blizu, a smisla dalje igrati isto nikakvoga.
chono kompa
nemoj.
Brijac po čemu je točno starfield gori od f76?
Je li to sad bombanje s Mete prešlo na Steam ili je ovo nakon duže vremena stvarni odraz mišljenja prosjeka za sve igrače, što neki za Steam recenzije drže relevantnim?
Po toj Steam ocjeni, Fallout malo bolje stoji:
Fali valjda 1.5% da dođe na “Mixed”.
Brijac ne čudim se :-D
E pa ti svi su trebali prilagoditi očekivanja.
walterppk1 masteru, sala... Koga boli k je li 3% vise ili manje. Oh, sorry, tebi je bitno