Ne znači
prayer to 99% ljudi tako naziva
- nije istina
- Ne bacaj postotke bezveze
prayer Ostalih 1% ju točno zove pod nazivom QHD.
QHD je prigodan naziv za 2.6K rezoluciju isto kako je UHD prigodan naziv za 4K rezoluciju.
prayer K je znak za kilo što je 1 na 1000-tu
Tako je. Apsolutno si u pravu. 1 na 1000-tu puta 4 je 4K, a 1 na 1000-tu puta 2 jednako 2K.
prayer Približno sam i ja skoro jebao pa nisam.
Da samo što ti nikad ni nećeš jebat ako nastaviš zastupat neistine i pri tom sam sebi daješ nekakav high ground jer sam sebe smatraš djelom normalne većine. Većine koju si izvukao iz guzice, a ne realnosti.
prayer Nikad u povjesti ičega ikada je itko napisao 2.6K za rezoluciju osim tebe sada.
Nije istina. Ti nisi na to naišao ili vjerojatnije, naišao si, ali kao tipična osoba koja odbija prihvatit edukaciju i ispravak, vjerojatno nisi imao pojma što je i samo si preskočio.
2.6K ili 2.5K koriste svi koji imaju imalo pojma o čemu pričaju.
Oni koji nemaju koriste 2K.
Probaj bit onaj koji ima pojma, a ne se dizat na zadnje noge kad netko kaže nešto točno.
Nemam se potrebu o tom raspravljat opet. Svačije je pravo da priča kaj god hoće, bilo to pravilno ili nepravilno. Moje pravo je da ispravim i uvijek ću ga iskoristit pošto su ljudi zbunjeni i inače sa trendom kretenskih naziva standarda i tehnologija, a to samo doprinosi.
Svaka inteligentna osoba bi se trebala trudit razumijeti o čemu priča, ne samo ponavljat kaj je čula.