chono Pa i ne, sjeti se izlaska F4 i reakcija na prvi prikaz. Kad su igrači napokon dograbili igru, prigovaralo se na manjku osobnosti i izražaja likova, kvaliteti pisanja, ne baš ispoliranom gameplayju bez VATS-a, tehnički nedovoljnom iskoraku, samo varijacijama endinga ovisno o frakciji i sl. Meni je unatoč svemu tome igra bila za 8/10, što sam i dao u FFA recenziji.
Želim reći, nevovisno o platformi Bethesdine igre nisu imune na kritiku (kako bi i trebalo biti), a što će najviše zasmetati nekome vjerojatno ovisi i dosadašnjem iskustvu s Bethesdinim igrama i dizajnom istih. Meni bi recimo smetalo da likovi i questovi često nisu na nivou današnjeg standarda (CDPR mi tu prvi pada na pamet), ali onda se sjetiš da to nikad nije ni bio "forte" Bethesdinih igara i da jednostavno treba uskladiti i očekivanja. Vizualno mi stvarno djeluje sjajno, vidim da je gunplay napredovao i onaj dio s menadžmentom broda i borbama u svemiru djeluje jako zanimljivo. Ja ću ovo svakako u budućnosti zaigrati na PC-u, kao što sam i svaku njihovu SP igru od Morrowinda.