wooddiebone Torgue A mislim ono. Thompson ima Samo je Ljubav Tajna Dvaju Svjetova. Predivna pjesma, ogavan izvođač. Ovo nije dobra ni pjesma ni izvođač 🤣 Al spot je među boljim uvidima u igru koje smo dobili.
member Torgue Kad već offtopičarimo. Ne kužim ovaj nedavni hejt za Imagine Dragons. Mislim oduvijek me zaboli za njih ali ne sjećam se da su prije dobivali ovakave količine hejta?
chono Od toliko dobrih stvari, oni odaberu ovu brojalicu za djecu... Pogledao trailer uz vise razlicitih pjesama, velika razlika.
wooddiebone A dobro vi metalci uvijek imate žalbe na muziku i onda pretvorite bakin rođendan u crnu misu 🤣
Zero Stavio bih radije bilo koju pjesmu s Lunar Straina od In Flamesa nego od ovih cendravaca. Mislim ok ako im je samo promo za prodaju, ali ako je dio glavne teme onda je žešći fail.
wooddiebone Daj ne budite ludi. Pa Hiljson Mandela bi prodao više kopija igre od Brucea Dickinsona. Jedini metal na koji današnji klinci briju su zlatni lanci oko vrata.
chono wooddiebone woodie, ako je Stranger Thing ozivio Metallicu, a Marvel Zeppeline, ne vidim razloga da ne bude nesto slicno i u hit igri. Kvalitetu samo treba dostaviti publici, nebitno kojim kanalom.
Deadwalker wooddiebone Čuj sad njega ko da pričamo o osobnom ukusu za muziku 🤣 Pa ovo je čisti marketing. Imaš onako bezbroj primjera mainstream filmova / serija s odličnom glazbom koja je kao provjereni rock / metal. Zapravo je Stranger Things odličan primjer što je Chono naveo, iako ajde, tamo se to još uklapa više zbog karakterizacije lika i cijelog settinga. Uostalom, Starfield neće toliko igrati "klinci", koliko uglavnom nešto starija 30+ publika.
Zero member A kako ne bi, kad ih već poslušaš. Dajte samo Inona Zura u Bethesdinoj igri, a ovo sve ostalo je višak. Isto kao Human od Rag'n'Bone Man u Andromedi. Kad je u pitanju Brutal Legend ili nešto slično gdje baš radiš tribute glazbenicima, onda je ok. Al ajd, ako je samo promo, preći će se preko toga.
Fenix member kad ih se baš forsa svugdje. Pogotovo sad u Starfieldu je nepotrebno. Još uz main theme koju im je radio Londonski simfonijski orkestar. Naježim se svaki put kad čujem bilo što od njih