Dosadašnjih nekoliko sati baš mješavina iskustva. Otvaranje odlično, uvod s Constellationom zanimljiv, ali čim sam se malo maknuo sa strane, krenuo je festival menija i loadinga. Najveća zamjerka ide na tu rascjepkanost, I nema to veze do toga da je igra nešto posebno zahtjevna, jer sve su to male zone u kojima se ne događa previše. Recimo, New Atlantis me baš razočarao. Nimalo impresivan grad podijeljen u nekoliko malih zona većinom neinteraktivnim NPC-evima. Baš loš izbor za prvu veliku lokaciju i nadam se da će druge biti bolje. Doduše, zavirio sam malo u podzemlje koje bi moglo biti zanimljivo.
Ali onda s druge strane igra briljira u Bethesda stilu u side questovima. Idem pokupiti dug za banku, pronađem lika na nekom planetu i dogovorimo se da ipak podijelimo pare. Bit će toga sigurno još i pripomoći će nekom roleplay igranju space pirata kojem naignjem i zbog toga me vuće dalje. Ali sve je dojam kao da si izašao iz Riverwooda stotinjak metara ispod do drvosječe, a ne da si otišao u drugi sunčev sustav.