Fenix Pa valjda se onda podrazumijeva da ga možeš istražiti kako treba? Eto, ti si baš shvatio da ćeš ga istrazivat komadić po komadić
Podrazumijeva li se?
Ja nisam shvatio iz Directa da će svi planeti bit kompletno seamless. Nisam shvatio ni da neće.
Zato me informacija o nevidljivim zidovima nije niti ugodno niti neugodno iznenadila.
Najlakše od svega je skočiti na predpostavku, a najpametnije je uzeti ono što je rečeno i ne dodavati svoje interpretacije.
Nije da se pravim poseban, svi to radimo nekad, ali meni je upao u oko način na koji su na Directu ponosno naglasili da možeš letjeti svojim brodom.
Tu mi je bilo savršeno jasno da se ne radi o space-simu, a sad nakon cjele drame sa nevidljivim zidovima mi upravo to pokazuje da ništa nije prešućeno namjerno i da Bethesda vrlo vjerojatno nije ni očekivala da će seamless planeti ikome biti toliko bitna stavka.
Na kraju dana, ako neke kontroverze mora biti, onda nek je zbog ovog, a ne zbog nečeg većeg.
Fenix EDIT: Čisto me zanima, kad smo već na toj temi, kako ste protumačili Ubisoftov Star Wars? Hoće li čitavi planeti bit dostupni/generirani, ili samo određena područja?
Imamo li potvrđen broj planeta?
Kladio bi se na hub varijantu kao u Fallen Orderu, ali sa više landing padova na većim mapama i mogućnost izbora pri slijetanju na koji landing pad želiš.
Ne vjerujem da će let brodom biti dostupan u atmosferi planeta izvan eventualnih skriptiranih ili on-rail dionica.