Mislim da sam pri kraju, kakvo je ovo pišanje krvi na Nightmare. Možda sam ostario, but I had my ass whoped a fair share of the time. Sjajna igra stvarno, ID na vrhuncu.
Unaprijedili su se stvarno na skoro svakom frontu. Gameplay je Doom 2016 ne na stereoidima, već na kokainu. 😃
Ali imam jedan gripe, a to je što mi je žao što nekako te samo guraju naprijed od arene do arene. Npr. nema nijedne lokacije kao što je to bio Foundry u Doom 2016, gdje me loopa po lokaciju, ujedno otključavajući nove sposobnosti. Samim tim "tajne" mi nemaju baš toliki gušt otkrivanja kao što je to bilo u prošloj igri. Ono, level dizajn je po mom mišljenju nazadovao (ne govorim o arenama smještenim u levelu, već baš o čitavoj mapi). Naravno, lokaciju su vizuelno FE-NO-ME-NAL-NE, ali ne zadržavaju me dovoljno dugo da "znam svaki ćošak".
Također volio bih oružja da nisu kao health pickup (osim nekih specifičnih kao Super shotgun, tj. način na koji se "pokupi" je legendaran 😃), nego da su kao u prošlom dijelu kad ih uzme ili od beživotnih tijela itd.. Recimo one ekspresije rukama dosta doprinose ikoni Doom guy-a.
Kao što sam i prije govorio, odličnoj igri se uvijek potenciraju najviše mane, dok lošoj vrline. Tako i ovdje, dakle sjajna igra, ali ne savršena (IMO).
Eh da, tko kaže da Marauder sucks (jer je to izgleda "thing" na youtubeu sad) nema pojma, no offense. Sjajan mini boss, baš treba uključiti malo mozak i kombinirati arenu/weapone i druge enemyje. U kombinaciji sa Mick Gordonovim ost-om, God tier encounter