A šta reć?! Prekasnoća opet; moje najdraže klupko dobilo je životnog suputnika...
Šta je bolje od Yarnya? Pa naravno; dva Yarnya...
Strašno sam iskustvo imao s prvim Unravelom koji mi je nepovratno postao jedna od najdražih igara ikad odigranih. Ta emocija i storytelling bez ijedne izgovorene riječi su nešto posebno. To kako ta igra može dotaknut je apsolutna poezija emocija. Da li mi je nastavak bolji? Pa vizualno i gameplayom apsolutno jest, no original će uvijek biti prvi! Nastavak je nešto kraći i malo manje poseban, no opet ne zaostaje puno, što je bilo iskreno i teško dostić. U mnogim očima će se i ovo gledati kao masterpiece što po meni prvi dio zaista jest bio, no nastavak ipak nije isporučio taj wow kojeg ću se zauvijek sjećati nakon prelaska predhodnika. Neke glazbene dionice su mi se svidjele jako, dok druge baš i nisu. Zagonetke su mi bile taman i čak mislim da sam se više gubio u prvom djelu. Posebna je igra jako, a pošto je prvi Unravel podigrao nebeski standard, nadam se ipak da će se developer predomisliti i isporučit nam i treću igru. Ono što vidim da su mnoge recenzije promašile navodeći kako priče i nema te kako igra nije baš objasnila o čemu se tu radi, ja se samo nasmijem uz opasku da nisu ni shvatili igru. Igra je odlična metafora života, gdje na kraju igre uz creditse developer i ostavi poruku di se točno vidi ponata priče. Igra izgleda apsolutno prekrasno. Odličan dodatak igri su i challenge nivoi, koji nisu bili mislim u jedinici (neka me netko ispravi ako griješim). Meni je bilo bitno da me nastavak barem u pola dotakne kao što je to napravio original. Zasuzile su oči na kraju, pa je igra uspjela u onome što sam očekivao od nje. Još jedan masterpiece od prekrasnih ljudi u Coldwood Interactive-u.