Welcome back, Agent 47...
Nakon 102 sata što sam posvetio "jedinici", dvojka mi se čini ne samo puno boljom igrom, nego koncept kakav bi trebale kopirati i druge igre...
Igranje nastavaka i predhodnih verzija kroz poboljšani engine tog nastavka - vrhunski!
Nakon tri godine igranja i 232 sata što sam uložio u "dvojku" točnije igranje Hitman 2 naslova kroz glavnu Hitman 2 igru te nastavak Hitman 3, no svu satnicu objedinjujem pod ovu igru. Jedna od daleko najigranijih igara, ali i najboljih te najdražih. Poliranje igara s ovim konceptom što se ovog serijala tiče došlo je do savršenstva. Priča, likovi, level design i misije - nešto najbolje što je ovaj serijal ikad imao. I dalje bih se mogao držati onoga što sam rekao za predhodnika. "Uvijek sam volio i s guštom igrao sve i jednu Hitman igru, no niti jedna mi dosada nije pružala ovakvu dozu satisfakcije prilikom igranja misija. Što je najbolje igra nije teža od prošlih igara, no puno je kompleksnija i stvarno uvijek imamo osjećaj da imamo apsolutnu slobodu za sve i svašta. Nema baš ograničavanje po pitanju ničega, osim naravno osnovnih Hitman pravila, gdje je STEALTH BITAN. Sviđa mi se full što David Bateson puno više priča nego šutljiviji 47 iz prošlih igara. No full imam dojam da ljudi izbjegavaju malo ovu igru i njen nastavak, no to je veliki grijeh ako se mene pita. Naravno da mrzitelji stealtha nemaju šta radit oko Hitman igre, no svi oni koji zagovaraju šunjalice, ovo je vrh vrhova što se toga tiče, poligon, playground za stealth fanatike. Tko još nije probao, nadam se da sam ga zaintrigirao malo. Riječ je o remek djelu nulte kategorije kada je u pitanju akcijska stealth igra. Dođe mi u svakom levelu da malo radim pizdarije i stvorim jedan kaos, često u nekom agresivnom panther stilu likvidacija, no ubrzo mi proradi čistoća u krvi, pa napravim vraćanje pozicije." Dvojka mi baš počinje spektakularno atraktivno kratkom misijom i već sam ju prošao nebrojeno puta. Kroz trojku i dalje mislim nastaviti češljati sve tri igre, pa će satnica u trojci biti kudikamo veća. Tek kada proletim kroz sve levele nebrojeno puno puta počinjem shvaćati genijalnost igre, level designa, ama baš svega što ovu igru čini naoko puno puno puno manje kompleksnom nego što to zaista jest. Isplati se uzet najjača verzija trojke kako bi uživali u svim blagodatima i maksimalnom sadržaju. Neke hvalospijeve ću ostaviti za review Hitman III, a do tada još jedna desetka za ovaj fantastičan serijal.