Hahaha, napoko sam te triggeral
Slazem se, mogla bi biti u uzem izboru vecine igraca, ali ima tu malo zescih heavy hittera koji izlaze druge godine.
Devil May Cry 5
Jesam li ja jedini kome se čini da se igra malo pre...sporo? Nadam se da je to samo easy mode za novinare... UNCLE DANTE THOUGH
devil-trigero si me, da. Well played renda
Solid Snake holy fuck kako mocno izgleda, prehebeno su modele likova napravili
evo i "brza" 4K60 verzija sluzbena
https://www.youtube.com/watch?v=0gBESLaqXFs
Ja u biti jos uvjek nisam registrirao da se ovo stvarno dogada, nakon toliko cekanja...
Solidovi screenovi su cisti ses
Leakalo 4 minute nekog offscreen dijela, ali je čisti spoiler sex. Nisam gledao, ali prema dojmovima ljudi na netu, tko misli ući svjež najbolje da izbjegava to u širokom luku. Netko je (najvjerovatnije u Microsoftu) gadno zaribao, jer na tom twitteru gdje se video pojavio je u ekspresnom roku nukean, ali naravno bilo je kasno, tako da oprez.
JUST LOOK AT THAT SHIT
GOTY
Goty? Goty? Fo rils?
Možda bi i bio da se igre zove DmC 2, hehe.
Da mi je netko nakon DMC 4, rekao da ćemo morati čekati sve do 2019 za peticu. Mislio bi da je lud. Iako mi je DmC super igra ovo čekam već masu godina.
Samo da ne naprave sprdnju ko sa četvorkom di smo sa Danteom prolazili kroz ista područja (i iste boss borbe). Ali ne vjerujem da će sadašnji Capcom napraviti takav kiks. U zadnje vrijeme Capcom se digao iz pepela.
Solid Snake hvala ti za onu sliku :)
Ovo je više DmC 2 nego onaj stari, puno lošiji DMC. Realno, i oni su svjesni koliko je moderni DmC bolja igra, ali isto tako su svjesni da je odličan besplatni marketing ako igru jednostavno nazovu DmC 5. Potpuno istu stvar je napravio DICE prije nekoliko godina kad je Bad Company 3 nazvao samo Battlefield 3 i to im se isplatilo.
Sve u svemu, igra će biti bomba. I dostojan DmC 2.
Znaci ovo je tebi dobro? xD xD
Zašto ovaj lik nema permu?
Apsolutno svaki post na ovom forumu mu je trolanje i flejmanje.
Nije ništa krivo rekao. Ok, za BF 3 ne znam jer ga nisam ni igrao.
Upravo to sto veli Weky. Ne znam kako bih se uopce mogao ponovo natjerati igrati prva dva DMC-a, a kamoli onu reciklazu levela zvanu dmc 4. Ovo je na tragu zadnjeg DmC-a samo bez defektnih likova i, nadam se, blentave radnje...
Šta fali prvom djelu? Prvi i treći su najbolje igre u serijalu.
Šta fali prvom djelu? Prvi i treći su najbolje igre u serijalu.
Za onda kada je izasao, nista. Ali, kao igra sa superijornijim nastavkom, spomenutim dmc3, pati od upravo tog sindroma "Superijornijeg nastavka"
Dakle grafika je, naravno losija, i to dosta, gameplay ni blizu raznolik i sa varijacijama kao u dmc3, recikliranje boss borbi, manje interesantne boss borbe kao i sami dizajn istih (ona zenska s gitarom u 3 je vrh), epic borbe dantea i vergila u dmc3 ce uvijek biti epic, kamera je cesto puta uzas u dmc, iako je ni dmc3 nije postedjen, podvodni level je koma u 1 i vec samim time jer mrzim takve dijonice (khm, mgs2) je meni level dizajn bolji u 3, ali oba imaju dobar lvl dizajn, soundtrack je u kecu gori, voiceover je miljama gori, osobno mi je i plot gori, a fala bogu dmc 3 nema nijedne scene poput onog odvratnog danteovog cviljenja nad toboze mrtvom zenskom koja ga je cijelo vrijeme izigravala te je to jos sve popraceno odvratnim prijevodom i glumom. Dante iz keca, ni blizu kul kao onaj iz trojke, a jedina bolja stvar iz originala je to sto dante ne hoda ko budala gol bez majice...
Da, ne vidim kako bih ikad vise zaigrao original, pogotovo pri postojanju, sa danasnjeg gledista, zrelije i izvrsnije trojke. Ali svatko ima svojeg ljubimca...
Heheh : : : :
Sve ovo gore sam ja prical pa sam bil lud, DmC 2 zapakiran u Devil May Cry, nema nista lose u tome, dapace.