ko u DMC 4 znaci  xD

losa odluka capcoma, al i skroz nebitno jer to je za one sta ne zele igrat igru, u DMC 4 nisi ni znao da to ima, al eto opcija je tu bila, direktno si mogao kupit sve skillse bez igranja

nekad smo za to pisali sifre sad kreditne kartice 

Ak ne sjebu balans i naprave da bude sve grind onda se nebum previse bunil, al nazalost to sranje se prosirilo ko kuga,a igraci su sami krivi koji to kupuju.
Uspjeli su izvuc lovu i od najvecih skrtica. Frend koji u zivotu nikad nije kupio igru potrosi 100€ na golde za WOT...

mislim da nema sanse. ocito je da kopiraju istu stvar ko u 4 a tamo fakat nista nije narusilo mnogi nisu ni skuzili da ima ta opcija. cak si i skinove mogao kupiti sto su nagrada za vece tezine. eto, ekipa ce to kupovat ako ocito ne zeli igrati igru. vidjet cemo kako ce bit al ne vjerujem da ce sjebat

Super mi je kaj je isti procesor u oba dva system reqa  xD xD

Opcenito se cini dosta nezahtjevno.

mislim da nema sanse. ocito je da kopiraju istu stvar ko u 4 a tamo fakat nista nije narusilo mnogi nisu ni skuzili da ima ta opcija. cak si i skinove mogao kupiti sto su nagrada za vece tezine. eto, ekipa ce to kupovat ako ocito ne zeli igrati igru. vidjet cemo kako ce bit al ne vjerujem da ce sjebat
Ček, ček! DMC4 ima mikrotransakcije? 
Ovo mi je prvi glas, nisam uopće znao za to.  xD

Toliko o tome da bi moglo imati utjecaja na gameplay.  :)

EDIT: Evo Dante u akciji i to S rank.
Inače, mozda se varam, ali ova gamad na 6 su Nobody iz prvog DMC-a? Ovo je prvi put nakon DMC1 da se vraćaju?  :)

https://www.youtube.com/watch?v=U9Yt-kjJyFA

Nadam se da video već nije bio postan (barem ga ne vidim).

Ak ne sjebu balans i naprave da bude sve grind onda se nebum previse bunil, al nazalost to sranje se prosirilo ko kuga,a igraci su sami krivi koji to kupuju.
Uspjeli su izvuc lovu i od najvecih skrtica. Frend koji u zivotu nikad nije kupio igru potrosi 100€ na golde za WOT...
A totalno znaš da će sjebati balans, kao u svakoj SP igri u koju nasilno uguraju mikrotransakcije.

A ono, morat ću odgoditi kupovinu dok maknu ta sranja ili cijena padne na manje od 150kn. Što i nije tako strašno jer ionako izlazi hrpa dobrih naslova.

a koja je to SP igra s mikrotransakcijama imala sjeban balans osim Shadow of War? sjecam se da su i za deus ex MD isto svi kukali al svi koji su igrali igru nisu ni pogledali to. Koja jos?
ako ista, DMC 4 copy paste prica od istih developera i cak je bilo reportova da su cak ubrzali dobivanje red orbova uz ostale quality of life promjene. Znaci kontra od onoga sto bi trebale radit mikrotransakcije takve. Kao da ne znate kako se igraju (i replayaju) dmc igre, onako ces u prvom prelasku sve zivo dobit a u ostalim 5 tezina ili koliko vec ces biti maxoutan na 9999 uvijek. Onaj tko ne zeli igrat igru neka kupi, nije ni PVP igra ni nista da ce utjecat na tebe, ako oni hoce sjebat vlastitu zabavu go for it.

Ne branim ih, al budimo realni, neces ni skuzit da ima to kladim se. propustit igru koja po svemu mirise na hit zbog ovoga je glupost po meni, pogotovo jer smo vidjeli u prosloj igri kakav su pristup imali ista ekipa i isti izdavac. DMC 4 je isto imao MT da otkljucas sve modove i kostime. Znaci mozes igrat igru ili otkljucat sve odma. Da, to se nekad radilo siframa i glupost je danas. Ako je i jedan od uvijeta za vracanje mainline igre nakon reboota (sto se nikad ne dogadja) bio da se uguraju MT od strane capcoma za dodatnu zaradu koje po svemu sudeci mozes ignorirat, neka su ih dodali...
cak su i DMC njubare reportale da igra baca orbove na sve strane https://www.dualshockers.com/devil-may-cry-5-red-orbs-playing-normally/

Personally, I feel that red orbs are provided very liberally by the game, and playing normally shouldn’t require making any purchase, at least going by the level I played. I certainly can’t see myself spending a dime on this. While I am a scrub, I don’t pay for cheats.
ne vjerujem da ce bit problem ljudima koji i znaju sta rade.

Doslovno drame oko nicega, kao da ne znate kako su mehanicki poslozene hack n slash dmc igre i koliko su sve onako valute nebitne u igri

Ja se izvinjavam zbog gifova, ali nisam mogao da ne objavim i ovaj.

:

Samo ti rokaj gifove, stravicno dobro izgledaju  8)

Nema straha. Onaj ko oce varat nek vara i to je to, ja cu uzivat otkljucavajuci svaki novi napad regularno.

A taman sam se ponadao da mogu mirne duše skipati.

AL NIŠTA JA NJIMA NE VJERUJEM

Iako ce, kao sto je viper89 spomenuo, vrlo vjerojatno biti dobro izbalansirano kao i vecina drugih igara koje imaju ovaj oblik miktrotransakcija koje su efektivno paid cheats, ipak su nepotrebne MT u primarno singleplayer naslovu od $60.

Uz to, vecina ljudi se žali (ne tu konkretno na forumu vec generalno) zbog toga jer smo dosli do trenutka kada su paid cheats mikrotransakcije standardna prihvatljiva stvar. Naravno starije generacije se zale, jer nove ne znaju i/ili nece ni znati za princip normalnih old school cheatova koji su prije u biti bili jos jedan dodatan feature paketa/igre. Dok danas EA i ostatak tog drustva mikrotransakcije smatraju "featureom".

Ne linkaj jim sterlinga pobogu, sad moram brisat history ovde

Što sam trebao linkati onda. Kotaku ili IGN omegalul
video je sasvim na mjestu.

Ja kuzim bijes u neku ruku jer je glup pozet i totalno nepotrebno, ALI, ali imas opciju igrat igru normalno, uzivat u njoj i posteno skupit orbove za otkljucavanje novih napada, upgradeova itd. NITKO te ne sili niti tko ima nadmoc nad tobom jer je ovo SP igra. Ovo otkazivanje preordera ili bojkot igre opcenito zato sto ima opcija brzeg upgradeanja lika sa pravim novcima je totalni debilizam. Upravo igraci su sami krivi kaj su se doveli uopce u ovakvu situaciju jer su majmuni kupovali infinite DT kostime i sta sve ne u DMC4SE.

Mene boli ravno kifla, takvi ce propustit po svemu sudeci jednu igretinu i povratak Capcoma na prave staze gaming industrije, dok cu ja gustat u svakoj prokletoj sekundi ove igre znajuci da se moram potrudit otkljucat sve i proc na DMD.

DarkPunisher slazem se da je to odabir igrača ali mislim na to da gimpaju igru da su neki igrači primorani kupovati boxeve ili farmati nehumano radi progressa kao što je bilo u shadow of waru.

Ma kuzim te al mislim da stvarno nema brige, jer po svemu sudeci bit ce identicno izvedeno kao i u DMC4 a tamo je cisto oke.