Vanquish ima odlicne kontrole, bas klizi gameplay, MGS4 isto, nikakve probleme nikad imal sa kontrolama.
Devil May Cry 5
Vanquish ima odlicne kontrole, bas klizi gameplay, MGS4 isto, nikakve probleme nikad imal sa kontrolama.Zato jer ne postoje...
Nemam ni ja previše problema s tim.
Takve su igre i bok.
Koji ste bog tak defenzivni.
MGSV je responzivniji i igriviji od 99% igara uopće, a prema MGS4 je ko prelazak sa dial-upa na optiku.
Al dobro, svete koze se ne jebu pa neću ni ja vama vaš fanbojizam ugrožavat.
Uopce nije istina, cak je i sam CQC downgrejdan u MGSV u usporedbi sa 4. Dok je MGS 4 imao citav manual za sve pokrete MGSV sve rjesava sa R2 i par modifiera. U MGS4 si morao racunat na udaljenost dok je u V "magnetizirano" da odmah privlaci neprijatelje u cqc range. Cak je i sama fizika bila bolja kad bacis throw vidis tijelo kako prirodno reagira sa udarcem (jer je to bio MGS 3 engine tamo za fiziku). Mislim da je i Dormin to pisao nekad.
To kaj su kontrole kompleksnije i traze mastery ne znaci da su lose. MGS4 je imao puno vise kombinacija i sama fizika je isto bila dobra za kretanje. I to ti kazem ja koji sam speedruno igru za Big Boss Extreme rank koji trazi da skroz ovladas sa mehanikama ako hoces brzo vrijeme postic. Da, kad gledas big picture MGSV je bolji kao paket al specificno za CQC je puno losiji. Tako da se ne slazem da je MGS 4 bio toliko los koliko kazes.
Meni je recimo gust igrati stare igre, nekada su se igre radile bas tako da je svaka igra imala svoje kontrole koje si morao naucit, netko ce rec da su zbog toga lose al meni je to puno zanimljivije.
Ma nije uopće do kombinacija samih tipki.
Tromo i neprecizno je sve. U petici kad stisnem tipku, Snake to odradi brzinom svijetlosti.
I kad trčim, trčim kud hoću. U 100% slučajeva u petici napravim ono što hoću dok u prijašnjim nastavcima sam znao slučajno izvest čuda a htio sam samo neku sitnicu, ili obrnuto.
U trojci nemreš hodat u čučnju jebemu mater. Pucanje i ciljanje sa istom tipkom.
Dobro Dualshockovi 123 su najklimaviji kontroleri valjda ikad napravljeni. Moguće da je i to velikim dijelom zaslužno.
Al ajd da ne oftopičarimo. Volimo svi te igre, samo sam kritičan u kontekstu onoga kaj mi se sviđa u DmC, a dosta ljudi voli tu igru iako nije dio core serijala.
Osobno mi je četvorka najdraža, ali DmC mi je puno igriviji.
DMC 4 ima najbolje i najresponzivnije kontrole u serijalu , te najbolji i najkompletniji combat.
A onda se valjda krivo sjećam.
Ili on.
Uopce nije istina, cak je i sam CQC downgrejdan u MGSV u usporedbi sa 4. Dok je MGS 4 imao citav manual za sve pokrete MGSV sve rjesava sa R2 i par modifiera. U MGS4 si morao racunat na udaljenost dok je u V "magnetizirano" da odmah privlaci neprijatelje u cqc range. Cak je i sama fizika bila bolja kad bacis throw vidis tijelo kako prirodno reagira sa udarcem (jer je to bio MGS 3 engine tamo za fiziku). Mislim da je i Dormin to pisao nekad.AMEN!
To kaj su kontrole kompleksnije i traze mastery ne znaci da su lose. MGS4 je imao puno vise kombinacija i sama fizika je isto bila dobra za kretanje. I to ti kazem ja koji sam speedruno igru za Big Boss Extreme rank koji trazi da skroz ovladas sa mehanikama ako hoces brzo vrijeme postic. Da, kad gledas big picture MGSV je bolji kao paket al specificno za CQC je puno losiji. Tako da se ne slazem da je MGS 4 bio toliko los koliko kazes.
Meni je recimo gust igrati stare igre, nekada su se igre radile bas tako da je svaka igra imala svoje kontrole koje si morao naucit, netko ce rec da su zbog toga lose al meni je to puno zanimljivije.
https://thumbs.gfycat.com/AgreeableNiceDonkey-mobile.mp4
nema sanse da se izdrzi, sve zivo im je procurilo xD
ja debil sam normalno pogledo cjeli leak xD
nema sanse da se izdrzi, sve zivo im je procurilo xD
ja debil sam normalno pogledo cjeli leak xDhttps://giant.gfycat.com/MildConstantBarbet.webm
jel to kojima xD xD xD xD xD xD
Svi devil breakeri:
https://youtu.be/Co1mZt_Wj1A
Također, potvrđen je i photo mod. Slike će frcat na sve strane.
Bolje od onog jap “rock-pop-synth-prog” shita, just sayin
sta ocekivati od suicide silence, smece samo takvo
devill trigger perfekcija, eto ti na renda