Ti si SvemirskoDete baš nešto žešće zabrijo. Ja iskreno ne pratim više nogomet toliko koliko sam prije, ali po tvojim postovima bih rekao da ti nisi uopće, nego bubneš i ostaneš živ. Strinić je definitivno najslabija točka repke i Pivarić kakav god da je, je opet bolja alternativa, iako mislin da su naši ( direktno mislim na gospona Dragu Ćosića ) malo pretjerano jedva čekali da nešto usere samo da mu se može srat. Ali isto tako nitko ne može reći da je tip jučer loše odigrao, ovo mu je valjda najbolja utakmica u bilo kojem dresu ikad, frajer je imao par proigravanja i Mbappe bome nisam vidio da je imao više od 1-2 opasna utrčavanja što nisam mislio da ću ikad moć reći za Strinića.
Isto tako po tvojem smo prvo bolji bili da bi na kraju rekao da su nam oni samo dopuštali koliko možemo igrati, sve što mogu reći na to je lol. Prvo poluvrijeme smo aposlutno bili bolji i jbg primili smo dva gola kakva jesmo. Možda je ona ruka i bila prijelomna točka jer smo drugo poluvrijeme bili puno lošiji od njih i praktički im pustili ostala dva gola. Za zadnja dva gola nemamo nikoga krivit osim sebe. Za vratiti se u utakmicu smo trebali puno bolje igrat, a i oni su se nakon te veće gol razlike dosta stisli što je bilo i za očekivat.
Govorio sam prije utakmice s Engleskom da nosimo srebro doma ili ništa. Mislim da su Belgija i Francuska ipak zalogaj previše i da se nebi previše usrećili ni s Belgijom. Svejedno mislim da smo dobro igrali, šteta što nije zlato, al eto imamo srebro. Dost je i to jebeno.