svemirskodete Ajmo Švedi i ajmo Hrvati (ako smijem to reći, a da me netko ne reporta opet).Misliš da su Švedi lakši protivnik u polufinalu za nas?
blade Ne, naprotiv mislim da bi se više jebali s njima s obzirom da se radi o čvrščoj i kvalitetnijoj Danskoj. Ali ne želim da Englezi prismrde borbi za medalju, ne bi bilo kraja njihovim medijima da nešto osvoje.
svemirskodete I francuzi i belgijanci(belgijci???) izgledaju mocno, jedva cekam polufinale da vidim stvarno kvalitetu Belgije protiv one mocne vezne linije.
chono7 Lukaku je odigrao sjajno. Nevjerojatno koliko dobro gradi loptu pod pritiskom, a drugi i treci korak pri ubrzanju su nevjerojatni za covjeka takve grade. Fali mu malo finese prilikom dodira lopte, ali ajde..
Zero Danas, tj.sutra ujutro i Miočić brani UFC HW titulu po rekordni četvrti put. Mislim da bi ovo mogla biti sjajna večer za Hrvate, ali kako god bilo, dužnost nalaže da danas treba izaći van i propisno se obliti.
Icek Slažem se, u prve dvije je Strinić bio i solidan, no u zadnje dvije i ovu je dosta lošiji. Ne znam zašto Pivarić ne igra, djeluje bolje i sigurnije od njega.