Zero Izgleda da Cavani neće igrati danas? I inače im ne bih dao puno šanse protiv ove Francuske, ovako još manje.Edit:Loše vijesti, majmun Kent je prognozirao pobjedu Rusije sutra. : :
blade https://m.youtube.com/watch?v=USWNGjPd_KwEvo vam da imate što raditi pred utakmice. Gledati kolegu i mene jel.
Brijac Kakve životinje su ovi južno amerikanci.. već mi žao Francuza koliko ih ovi udaraju, nadam se da će ih natamburat i poslat kući jer je već previše ekipa bilo gdje se cijelu tekmu samo udaraju.
Icek A jebi ga, nogomet je gruba muška igra, nije balet. Batine su nešto normalno, iako se slažem s tobom, južnoamerikanci malo previše tuku.
dom Cijela belgija je vrhunska ,al hazard je svijet za sebe.Ovo europsko prvenstvo mi je bolje od onog 2016. :
dom Vrhunska tekma, Hazard ubojica, a Douglas Costa kakva je to zver, strašan igrač.A sjedi na klupi cijelo prvenstvo ko firminho i dybala.
someone Gledajuci Brazil i kak je Wilian odigrao nemrem to zamjerit Titeu. (Ne)igranje Dybale je druga stvar ali to je Sampaoli i Messintina.