Eh.

Zadnji turnir u kampanji. Nisam siguran ni kako sam uspio do njega doći. Kad sam vidio koje su staze skoro sam pustio suzu.
1/3 najgora staza u cijeloj igri
2/3 u top 5 najgorih staza
3/3 vrlo kratka zajebana staza

I kaj sad? Da ko Emilijo radim novi acc? xD

Probao ovo na XOne...nisam fan.

Šteta.

Ako je nešto pozitivno, onda je to da developer sluša zajednicu na Discordu i radi na igri još uvijek.

Izgleda kao zabavna PS Plus igra.

2 mjeseci kasnije

Ja igram/igrao na PS4, igra je no skill, all luck (kad dođeš recimo u Tier 8 od 13, pa sve do kraja). MP me jedva spojilo jednom sa bratom, odvozili trku i to je to. To je bilo na početku, prije svih ovih update-ova. Mislim da je sad bolje. Ima sjajnih staza, ali ima i dosta onih za koje bih najrađe da nisu napravljene. Kaos. 

Objavio/la: ThaUrban

Ja igram/igrao na PS4, igra je no skill, all luck (kad dođeš recimo u Tier 8 od 13, pa sve do kraja). MP me jedva spojilo jednom sa bratom, odvozili trku i to je to. To je bilo na početku, prije svih ovih update-ova. Mislim da je sad bolje. Ima sjajnih staza, ali ima i dosta onih za koje bih najrađe da nisu napravljene. Kaos. 

Hm izgleda da ću preskočiti ili ako bude za 50-100 kn. A to za luck, ista stvar je u Mario Kart 8 (govorim za online) koliko puta bi završio u top 3 da sam imao samo mrvicu više sreće. Dva kruga sam među vodećima, onda me netko spizdi. Krenem i odmah me drugi pogodi i na kraju završim predzadnji -.- 

Nisam ziher jesi na PC-u ili nekoj od konzola, ali uskoro će CTR izać (mislim da je 06. mjesec, but I could be wrong).

Ovo je dobra igra, za indie jel? 

10 mjeseci kasnije
9 mjeseci kasnije

Frend mi je posudio GRIP.

Probao sam samo single player i sviđa mi se. Pogotovo kad se radi o indie naslovu. Na sivonji sam obožavao Rollcage Stage serijal..

Vidim da ima dosta jurilica, staza i izgleda sasvim okej.

Jedna od dražih stvari iz igre.

To zato da te navuku.

Ja kad vidim da neka racing igra ima catch me up sustav niti je ne želim paliti.