Zerobrun
https://www.revouninstaller.com/revo_uninstaller_free_download.html
Ma znam da mozes isto third-party softver koristit (mislim ITjevac sam), kao sto to vecina hardcore PC gamera zna, no uvijek ima prosjecnih causal gamera koji nezz. Iako 2018. je i postoji internet pa je krajnje vrijeme da nauce. No to nije poanta.
Puno vaznija stvar jest da je Bethesda ogromna i iskusna kompanija koja si ne bi smjela dopustit ovakve gluposti oko najosnovnijih stvari. Radis softver i sucelje prema korisniku - propusti i bugovi su naravno neizbjezni i uvijek postoje - no ocekuje se da neke barem osnovne funkcije rade poput unistalla. Ali kod njih, ako pogledas siru sliku od pocetka F76 bete, se sve raspada na svim razinama - igra i engine su tehnicki krs, a launcher je strgan (sam brise igru, tom se i dalje nemrem nacudit 50GB skidas satima (danima?) i onda u trenu ode). Mislim Bethesda (Game Studios) je oduvijek bila Bugthesda i vec dugi niz godina vuce iste probleme, no 2018. je, tehnologija je jako uznapredovala i jako se rasirila te je standard za vecinu ljudi/gamera naraso, tako da ce im ljudi sve manje progledavati kroz prste, ako je suditi po reakciji na F76 betu.