Kakva je igra?
Ako očekuješ Fallout 5 onda je užasna, no ako igri pristupaš kao offspinu, odnosno MMO-u smještenom u Fallout svijetu, onda bi se moglo reći da je prilično zabavna. Manje više ovo je malo izmijenjeni Fallout 4 u online okruženju bez NPC-ova, što znači da ima taj adiktivan exploration/scavenger gameplay loop koji je još zanimljiviji kad se igra u društvu.
Skupio sam oko 9 sati u BETA-i, došao do levela 10, a cijelo vrijeme sam igrao sam, iliti kao lone wanderer, jer sam želio na miru upiti tu atmosferu i istraživati svojim tempom. Zapravo mi je igra bila najzanimljivija kad sam se držao main i side questova dok mi je igranje uz samo istraživanje i lootanje postalo zamorno nakon nekog vremena jer nemaju sve lokacije neku zanimljivu pozadinsku priču i sami holotapeovi su rjeđi kad se ne prate questovi. Još moram skupiti par sati pa ću napisati neko opširnije mišljenje, no zasad se može reći da sam se navukao i jedva čekam ponovno zaigrati igru.
Što se bugova tiče, igram na običnom PS4 i solidno se vrti. Pad u framerateu na određenim lokacijama je jedina zamjerka vrijedna spomena i nadam se da će se to bar malo ispolirati u završnoj verziji. Još sam sreo dosta collision i pop up bugova, no nakon onoga užasa u Kingdom Comeu, ovo je bilo zanemarivo. Najpametnije ti je isprobati igru i vidjeti da li je za tebe, no objektivno, tko god nije Fallout fanatik i ne mora igrati prvi dan, bolje je da pričeka koji mjesec da se ispeglaju bugovi i da padne cijena.