Koja fantasticna igra. Jos sam pod dojmom, ne mogu zaspati.
I vjerojatno jedina igra kojoj nisam premotao odjavnu spicu.

Vidim skuplja nove simpatije ova umjetnost od igre.

Par slika s moga (putovanja naravno). Prešao sam na PS3 već a sad opet na PS4. Predivno igraće iskustvo. Emotivno. Prekrasno.

Jedva ju cekam odigrat na PS4. Dva puta ju presao na PS3, ne sjecam se bas koliko sam ljudi sreo i s kim sam kolko igrao ali se sjecam cistog emocionalnog putovanja.
Znam da sam jedan prijelaz igrao skoro cijelu igru s jednim tipom i stavrno taj multi je nesto nevjerojatno ako naides na normalnu osobu.

U toku sam četvrtog prelaska. Trenutno imam 7 trofeja.

Nadam se da ću ovaj put pronaći sve simbole (nedostaju mi 4) koji produžuju šal, pa da i ja pobijelim.

Pokupio sve simbole za šal, pa sad praktički lebdim kroz igru :)

Prva igra u kojoj sam osvojio sve trofeje, a nema onog platinastog.

Odigrao za vikend.
Spalilo mi monitor i oci 
Dobio 2 trofeja.
Posto je relativno kratka mozda budem isao na 100%, samo moram skicnuti u guide sto sam fulao.

Jucer odigrao 2. prolazak s naglaskom na skupljanje trofeja.
U hub dijelu me prebacilo odmah na pustinjski nivo. Tamo sam lutao i skupljao. Vidio Putnika u bijelom.
Letio je cijelo vrijeme, a ja se j*bi po pijesku  8)

Nakon toga je dosao drugi Putnik. Odmah se skuzilo da je lik prosao vec par puta igru. Napamet je znao gdje se nalaze simboli i glyphovi. Prosli smo skupa spustanje niz pijesak, "podmorje", toranj.
U tornju mi je pokazao sve. I onda je zaglavio pri vrhu u zidu. Pokusao sam ga spasiti, pa sam i ja zaglavio.
Ali sam se ja uspio nekako osloboditi, a on nije. Steta, jer bih vjerojatno uspio dobiti Companion trofej.

Na kraju me iznenadilo da sam sreo 8 Putnika na putovanju. Ja sam vidio samo 2. Vjerojatno su dolazili i prolazili dok sam lutao pustinjom.
Veceras cu probati Transcendence, History i Threshold, a ako bude srece mozda padne i Companion.

Napamet je znao gdje se nalaze simboli i glyphovi.
Znam i ja cijelu igru napamet. Budući da sam dobra duša, pomogao sam par puta izgubljenim ovčicama u otkrivanju svih tajni.

mjesec kasnije

Journey: Collector's Edition first released on PS3 back in 2013 and featured all three games from thatgamecompany, along with a 30-minute making of documentary and commentaries.

Judging by retail listings, expect the game to cost around £30.

http://www.videogamer.com/ps4/journey/news/journey_collectors_edition_hits_ps4_on_october_2.html

Baš sam prešao igru neki dan. Predivno iskustvo. Pređeno u jednom dahu. Još ću je nadam se koji put odigrat.

Ja imam ovaj collectors edition za PS3 ,jedna od najboljih investicija koje s napravil.

13 dana kasnije

Evo par slikica... idu u spoiler da ne pokvarim doživljaj onima koji će igrati prvi put... ako ima takvih.

16 dana kasnije

https://youtu.be/w5dwCzfd7Jg

Pure work of art, ali pravi art, gdje bi možda tri igre mogao uvrstiti u taj rang od kad je igara.
Tko nije odigrao nikako ne propustiti ni za živu glavu.

2 mjeseci kasnije

I šta sad na kraju, igrati online ili offline prvi put?

Online definitivno.
Tako i internet kaže većinom, osim Kotakua i Iceka.

I šta sad na kraju, igrati online ili offline prvi put?
Moja preporuka ti je offline prvo,preposeban je osjecaj iskusit igru sam po prvi put,fenomenalan osjecaj,a onda online.

Online zato što je genijalno napravljeno, najradije bih ti i objasnio zbog čega, ali bojim se da bih ti spojlao nešto.
Uglavnom meni lično je bolji emotivni impact bio kad sam igrao online, ali razumijem ako nekome bolje paše offline.