fensisuperstar Yakuza_stinger pogledaj trailer za The Garden of Words :)SvemirskoDete dobrodošao Mateo, fellow Istrijan još i fellow Talijan (Istranin za outsider plebove)Dio kan i lijepo nam se zabavi!i da te ispravim. Imamo* headstart za WoW CE
viper89 Proguraj me malo u Coca Coli, baš sam se prijavio za management traineea. Imat ćeš vječnu naklonost osobe koja je pokrenula sve ovo. Mene.suradnik.
veigue Fenix za još 50-100 FCa stavim avatar po izboru redakcije.Kad mi već nisu priznali zasluge za tvoj username, ima da nosiš ovaj avatar naše kraljice, Mink Stole.
Fenix Fenix za još 50-100 FCa stavim avatar po izboru redakcije.Redakcija više ne može tiskat fcoine. Ajmo prikupit FCoina da svemirsko dete mora imati Veigue a na avataru.Ili nesto drugo za avatar?
veigue Ignoriraj trola Čoneta i stavi si za avatar tipičnog Witcher 3 lika:Plus je što ^^ sliči Lloydu iz Glup i Gluplji.
fensisuperstar Veigue Chono7 samo gif bajo moj̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'̵͇̿̿з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿SvemirskoDete click spoiler for more!Dem best:
svemirskodete Dio kan i lijepo nam se zabavi!i da te ispravim. Imamo* headstart za WoW CE Ja sam ženi za svaki slučaj natuknuo što želim za rođendan.
fensisuperstar Ja sam ženi za svaki slučaj natuknuo što želim za rođendan.Nadam se da nisi tražio ban