Pozdrav,

evo da se malo predstavim. Zovem se Mateo, dolazim iz Pule, a trenutno živim i radim u Zagrebu. Radim kao prodajni predstavnik odnosno komercijalist u Coca-Coli.
Ekipa iz redakcije mi je ponudila da odabere nick za 100 FCa, a ja sam money whore i objeručke sam prihvatio ponudu.
Inače što se tiče moje gejmerske karijere, počeo sam 1995 na SNESU i PS1 kojeg mi je tac donio iz Italije (inače sam podrijetlom talijan). Danas igram na PCu i PS4.
Od foruma sam (pre)aktivan na Bugu (7-8 godina) i nekim stranim poput PSXHAX, NextGenUpdate, NeoGAF, MMORPG itd. 

To je to ukratko. Na

Želim dobrodošlicu članu s jednim od najnaj nickova u povijesti FFA foruma

I covjek je iz Istre i nigdje nije spomenuo JRPG (svemirsku decu)! To je moj covjek!

Od foruma sam (pre)aktivan na Bugu (7-8 godina) i nekim stranim poput PSXHAX, NextGenUpdate, NeoGAF, MMORPG itd. 
:

Što ja, kao osoba koja je u Bladebletaonici predložila ovaj username, dobivam? Može paket kole, hvala.

Dobrodošao!

:
Što ja, kao osoba koja je u Bladebletaonici predložila ovaj username, dobivam? Može paket kole, hvala.

Dobrodošao!
Ekšli...predložio ga je netko već prije tebe. Veliki umovi slično razmišljaju?

Welcome SvemirskoDete ! Redakcija je poštena, uvijek izvrši svoj kraj nagodbe...

:

Dobrodošao!
Ekšli...predložio ga je netko već prije tebe. Veliki umovi slično razmišljaju?
I to baš SvemirskoDete? Ne Svemirsko Dete sa razmakom, ili da je jedno slovo u imenu manje...?
Sve je to meni sumnjivo.

Offtopic, primjetio sam od jučer da mi sad dolati PM svaki put kad me netko tagira. Hvala na tome, Fenix

Welcome SvemirskoDete ! Redakcija je poštena, uvijek izvrši svoj kraj nagodbe...
Head start za WOW collectors edition

Proguraj me malo u Coca Coli, baš sam se prijavio za management traineea. Imat ćeš vječnu naklonost osobe koja je pokrenula sve ovo. Mene.

Mozes i mene ako vam treba IT guy.

Sve što mogu reći je da će za koji dan biti natječaj za 12 radnih mjesta u mom sektoru raspodjeljenih po turističkim središtima. Uglavom plaća je više nego dobra, a posao zajebancija...odnosno sam se obavlja.

Stvarno hvala na ovoj info iako nemam pojma tko si niti koja je priča oko tog nicka. Baš tražim i prijavljujem se masovno na te predstavničke/ambasadorske pozicije.

Blade Svemirsko dete je tipican stanovnik japanskih rpgova, jer su kreatori istih nesposobni napraviti lika koji lici na normalno ljudsko bice. Oni umjesto toga rade neke emo likove velikih ociju koji se zovu svemirska deca.

Ovaj nas novi clan je dobio takav nick zbog dogovora na fejsu da ce dobiti 100 FCoinova ako se registrira na forum uz uvjet da mi odaberemo nick

Chono7 kolko sam upućen, a nisam pretjerano, naša podružnica, a i Dalmacija održavanje vrši preko vanjskih suradnika.

Blade Svemirsko dete je tipican stanovnik japanskih rpgova, jer su kreatori istih nesposobni napraviti lika koji lici na normalno ljudsko bice. Oni umjesto toga rade neke emo likove velikih ociju koji se zovu svemirska deca.

Ovaj nas novi clan je dobio takav nick zbog dogovora na fejsu da ce dobiti 100 FCoinova ako se registrira na forum uz uvjet da mi odaberemo nick
Pokaži mi jednog lika iz JRPG-a koje ima velike oči.

Hardmode: ne smije biti iz Tales ili Dragon Quest serijala.

znaci koji kurac se dogada! Sta je ovo?

To ti je sve zbog tog što azijci imali sitne oči pa se iživljavaju na animeima i pripadajućim igrama. Liječenje komplekasa.

Na toj slici oči uopće nisu velike, niti je svaki JRPG = anime.
Opet, bolje i to nego igre gdje likovi imaju velika usta, a žene usne kao da su ljubile šporet a nisu nigerice (čitaj: gotovo 80% WRPG-a).

Fenix za još 50-100 FCa stavim avatar po izboru redakcije.