mjesec kasnije
2 mjeseci kasnije
Sorcerer je promijenio naslov S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl .
4 mjeseci kasnije

Kakva će ovo igretina biti. Atmosfera se 'osjeti' na slikama.

Flipper

Atmosfera je u S.T.A.L.K.E.R serijalu oduvijek bila nešto posebno i sad konačno 13 godina kasnije dolazi nastavak...

Ovo je igra u koju ću uronit bolje nego HDZ-ovac u državnu blagajnu 😃

Evo još par slika:

A evo nešto i za sve one koji su igrali orginal trilogiju, pročitao sam negdje da se Red Forest isto spominje kao lokacija u igri:

6 dana kasnije

Štaš ljudi plačat da svoje nebitne face stave u igru.Kud ide ovo sve sa tim novim shranjima od financiranja.

Dok god je potpuno opcionalno i ne utjece na gameplay nikako, neka rade kaj hoce.

mjesec kasnije

Prema određenim ukrajinskim gaming novinarima i blogerima, čini se da se sprema odgoda izlaska igre za jesen - zimu. 🙁

Možda čak već sutra bude potvrđeno.

Ocekivano ako se dogodi, jer realno mi o ovoj igri nemamo nista. Imamo tech showcase trailer i par bullshot slika. Igra bi trebala izaci za 3 mjeseca, a nema ni jedan gameplay prikaz

24 dana kasnije

Nema screensa, nema gameplaya, nema novosti...
      Jebiga, moram punit temu

Posljednji put kad sam bio ovako nahajpan je bio onaj prikaz Metro Exodusa sa E3.

Majko mila, ko će dočekati Decembar..

Raziel koliko sam nahajpan, toliko me strah razocaranja... Ako igra bude na razini prvog Stalkera u novom ruhu, ja zadovoljan. Samo da ne razvodne item management. Neka ubace i survival elemente danasnjice, crafting i cooking. To bi bilo top, bas ono potpuna imerzija.
        Mislim da cu veceras napisati skriptu samo za ovaj topic, koja ce bilo koji tekst pretvoriti u o.v.a.k.o. n.e.s.t.o.

19 dana kasnije

Samo da ne odgode igru kompletno zbog sranja u Ukrajini. Mislim da imaju podured na Cipru, a mogu i u Poljsku.
        I da ne krenu ruski internet ratnici sa ransomwareom

chono

Ako su pripremljeni kopirali su cijeli razvoj, papire, bilješke, art na diskove kao backup i odnjeli van Ukrajine.