Arcer kužim te, zato sam ja odigrao sam uvod i nešto sitno. Čekao sam bolje dane.

Arcer

Combat Balance:

• Reduced some mission items' weight (including weight of scanners)

• Slightly rebalanced Bloodsucker’s damage.

• Decreased Bloodsucker’s strike protection rank (more damage from guns).

• Reduced Boodsucker’s HP regeneration outside the combat.

• Controller HP is moderately reduced.

• Burer HP is moderately reduced.

• Boar HP is moderately reduced.

• Flesh HP is moderately reduced.

• Damage to Boar from headshots changed to 100% of body damage.

• Damage to Boar from shots to the limbs is increased.

• Damage to Flesh from shots to the limbs is increased.

• Significantly increased weapon melee distance.

• Slightly increased knife melee distance.

Balance adjustments:

• Weapons and armor repair cost is decreased.

• Significantly increased cost of artifacts (more revenue from selling).

• Money reward for most missions is increased from 2 to 3 times.

• Rookie difficulty armor and weapons buffs.

• Damage from mutants is moderately decreased on Rookie difficulty (more mutant health balance changes in Combat Balance section).

• Damage to player's weapon is decreased by 23 percent on Rookie difficulty.

• Armor durability is increased by 12.5 percent.

• Added silencer attachment for PTM to specific stash on Lesser Zone.

• Fixed sell prices for Exoskeletons, they are now more expensive to sell.

• Fixed sell price of upgraded weapons.

• Rebalanced Hercules consumable: player speed debuff removed; increased the effect parameters (now more weight could be carried by player after consuming).

To te ja pitam, a ovo su samo neki od fixeva 🚀

Nagrade

f_i_c_o Dosta toga je pokupljeno i od feedbacka igrača, klikao sam po Steamu i subredditima. Još da sami odrade malo veći ciklus dana i neka maknu sav taj nepotrebni loot što leži na svakom ćošku i to je to. A-Life po meni ne treba puno dirati, malo realnije odraditi tajmere i spawnere.

chono

Jel to samo nakon patch-a ili imaš još koji dodatni mod za optimizaciju ?

f_i_c_o gola igra sa njihovim patchem, sve sam maknuo prije updatea. Popravili su, kurvini sinovi su uspjeli!

By the way, Mastif se vratio kod Lensa i u znak zahvale mi dao koordinate do stasha

Idem u ducan po cugu. Mozda padne i pljuga koliko sam sretan

chono Ne pijem ali u svemu ostalom ću te podržati sada što si napisao. I idem new game polako.

Krenuo ispocetka, polako i ovaj put for real.

Good hunting stalkers

Sto se mene tice, Stalker 2 je izasao 29.11.2024.

Krenimo redom kako spada ovaj put

chono Stalker u samoj srzi. Welcome to the Zone, welcome home stalkers…

Napucavanje odlicno, mesnato, balistika u igri, random A-Life eventi prisutni, AI odlican, atmosfera ubija, mraculja samo takva, zvuk perverzija, izvedba i performanse odlicne, uopce nisam ovo ocekivao sa te strane

20.11.2024 ⬆️

29.11.2024 ⬇️

chono Sto se mene tice, Stalker 2 je izasao 29.11.2024

solidmerlin and? Danas sam krenuo sesiju od par sati u komadu. Do sada sve na preskoke i rastrgano. Ne kuzim tvoj post sorry 🤷‍♂️

nova igracka

cisti Stalker

Šta?

Popravljen AI?

Može se igrat?

f_i_c_o vidim da si i ti zaglavio sinoc 😁 ja sam spickan danas, ali vrijedilo je. Jebote kolika mapa, neznam gdje bi prvo isao i sta istrazio. Dobar je balans sada, survival elementi i banter gotovo kao jedinica kad su je popeglali.

@doktor1 nemogu nigdje naci u patch notesima, ali dirali su i AI. Nemam nikakve modove, ali nemam ni spawn iza leda. U 3 navrata sam scopeom gledao flesheve, stalkere i pse u daljini kako rade svoje stvari. Mislim da su prckali i po tome nesto, priprema za slijedeci patch koji ce bas biti adresiran za A-Life.

Sto se tice performansi, sve popeglano, osim sto "cinematic" scene stvarno idu u 30fpsa, ocito je to tako.

Edit: ja sam jucer stigao dalje i nadoknadio onih 9h koje sam bacio u vodu i krenuo ispocetka. 🙈

Edit2: i ono najbitnije za UE5.1, nema latency vise, igra je smooth ko bebina guza

Epic, high, 1440p, dlss quality, FG, sharpness 60% bez reflexa