jedva čekam isprobati! Javim dojmove

10 dana kasnije

Glasovna gluma losa, sve ostalo izgleda odlicno. Atmosfera, napucavanje, grafika, zvuk. Bas ima tocno atmosferu koju ocekujem.

Fico Kao i Metro serijal.

Sve mi je bilo odlično ali glasovna gluma očaj.

Posebno u Exodusu.

Ja glupan nisam se sjetio staviti na ruski ( ako uopće ima) i igrao na engleskom.

herc nemoj mi to raditi, skoro me strefio mozdani 🤣 bas sam mislio da je novi trailer

10 dana kasnije

chono

Predobro izgleda, I kolko god mi je žao što nikad nisu nastavli s razvojem svojeg X-ray engine-a vidim da su rasturili s UE5 i nisu pogriješili što su se odlučili za UE.

Po svemu viđenom dobit ćemo pravi next gen naslov i poslasticu za oći, a sve to uz dobro nam poznatu S.T.A.L.K.E.R atmosferu.

Mislim da će za mene ovo biti GOTY 2024.

Pogledao analizu zadnjeg trailera i procitao dojmove ekipe koja je igrala demo i da, nazalost graficki dosta losije od onih prvih uljepsanih "in game" prikaza. Steta…

Jos samo kad bi popravili izvedbu, jer mi se cini da se strasno boksaju sa UE5, bas na trenutke ne izgleda dobro.

Osobno mi je atmosfera cisti SoC, iako moram priznati da mi nikako ne pase ovaj strogi engleski naglasak (americki), te mi nekako nisu legle te filmske sekvence u prikazu. Stalker po meni mora biti kao HL, svijet i gameplay pricaju pricu.

9 dana kasnije

chono imajući u vidu prve UE5 igre i standard optimizacije kakav obično ide kod developera s istoka Europe, sve se bojim koliko će to čudo biti zahtjevno na releaseu. Drugi razlog za brigu je činjenica da igra mora raditi na Series S konzoli tako da je pitanje koliko mogu tu jako skalirati PC verziju.

Deadwalker nije mene strah za PC verziju. Oni su primarno PC dev, ici ce to koliko imas jak hw, problem ce biti jedino za Box igrace

Nisam pratio, koliko je ostalo od original ekipe raditi na ovom nastavku?